INCHIS

Condiții de livrare

Modalități de livrare

1. Livrare la domiciuliu. Pentru ca mâncarea să ajungă mereu caldă, rapid, la tine, livrăm doar în zonele limitrofe. Te rugăm să consulți harta zonei de livrări, pentru a vedea dacă te afli în zona de livrare.

2. Ridicare de la restaurant MAO PUB. 

Comanda minimă este de 50 lei. 

Pentru comenzile în valoare de peste 50 lei, livrarea este gratuită.

Timpul de livrare

Dorim să livrăm prompt comenzile primite.
Timpul de livrare al comenzilor, în special în cazul celor foarte mari și în momentele aglomerate de peste zi, variază intre 60 si 90 de minute din momentul înregistrării comenzii. Acesta poate să crească sau să scadă în funcție de traficul din oraș și volumul comenzilor din acel moment al zilei, dar te asigurăm ca merită să aștepți.In cazul în care datorită unui număr mare de comenzi, se depășește capacitatea bucătăriei, ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi noi.

Programul de livrare

Comenzile prin intermediul site-ului pot fi transmise între: 10:30 – 20:30. 

Comenzile telefonice pot fi transmise între: 10:30 – 20:30. Livrarea se va face în aceleași condiții ca și în cazul comenzilor prin intermediul site-ului.

Procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor se va face după un program prestabilit și publicat atat pe site, cat și pe retelele sociale.

Termenul de valabilitate al produselor

Pentru a avea parte de o experienta unica va recomandam sa consumati produsele proaspete in cel mai scurt timp de la livrare. In cazul in care acest lucru nu este posibil termenul de valabilitate al produselor este de:

– 4 ore de la ora inscrisa pe bon pentru pastrarea in ambalajul original la o temperatura cuprinsa in intervalul 8-20 grade.

– 10 ore de la ora inscrisa pe bon pentru pastrarea in ambalajul original la o temperatura cuprinsa in intervalul intervalul 2-8 grade.

Anularea comenzilor 

Restaurantul nostru NU accepta retururi, întrucat produsele pe care le comercializăm sunt preparate culinare, deci produse alimentare perisabile.

Modalități de plată

1. Numerar la livrare

2. Numerar la ridicarea de la restaurant. 

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) la plasarea pe site a comenzii.

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Pentru comenzile facute telefonic, plata la livrare se face doar numerar. 

Prețurile din listă sunt exprimate în lei, TVA inclus, pentru gramajul preparatelor „in crud”, după prepararea termică, pot apărea diferențe de gramaj. Produsele pot conține alergogeni (lapte și derivate din lapte, gluten, ou, alune, țelină,  nuci,  migdale, pește, semințe susan, muștar)5

INCHIS DEFINITIV