INCHIS

Termeni și condiții

politica mao pub

Site-ul maopub.ro apartine Gurmanderia SRL, persoana juridica romana, cu sediul in București, Sector 6, str. Nicodim 16A, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul BUCUREȘTI cu numar de ordine J40/11946/2017,  CUI 37937620.

 

Informatiile conținute in acest site sunt protejate de reglementarile romanesti si/sau internationale.

 

Prezentii termeni si conditii (denumiti in continuare „T&C” „Termenii si conditiile”) se refera la site-ul maopub.ro si se adreseaza, sunt aplicabile si sunt obligatorii oricarei persoane (denumita in continuare si „utilizatorul” sau „cumparatorul” sau „clientul”) care acceseaza acest site.

 

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri, dumneavoastra (utilizatorul) sunteti de acord cu si acceptati sa fiti legati de si sa vi se aplice toti termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, care au valoare contractuala si se vor aplica ca si un contract intre dumneavoastra (utilizatorul) si Gurmanderia SRL.  Daca nu sunteti de acord cu, daca nu doriti sa respectati in totalitate, daca nu intelegeti sau daca nu doriti sa fiti tinut(i) de termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, va rugam sa nu utilizati in nici un fel si in nici un mod acest site.

 

Vom considera ca le acceptati, daca veti continua sa folositi website-ul si contul de utilizator dupa data actualizarii lor. Modificarile se vor aplica doar pentru viitor; nu vor afecta comenzile deja acceptate si confirmate. Daca nu sunteti de acord cu modificarile, va rugam sa incetati folosirea website-ului.

 

PRETUL

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA.
Depunem toate eforturile pentru ca pretul de pe website sa fie corect si complet. Totusi, daca am mentionat gresit pretul unui produs pe website, nu suntem obligati sa va furnizam acel produs la pretul mentionat gresit – cu conditia sa va notificam eroarea inainte de acceptarea comenzii dumneavoastra. 

 

Promotii sau Reduceri

In unele perioade – la discretia noastra – putem avea promotii la unele produse. 

INCHIS DEFINITIV