TL611 PRO Debug Card Desktop PCI Placa de baza PCI E Notebook Card de Diagnostic Test LPC DEBUG

TL611 PRO Debug Card Desktop PCI Placa de baza PCI E Notebook Card de Diagnostic Test LPC DEBUG

(0 Recenzii)
64.99lei 52.65lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

modname=ckeditor

La TL611 PRO Rapid Super Card de Diagnostic mosteneste designul TL460S PLUS de familie și este de calitate export.Acesta poate fi cumpărat și a câștigat.Echipat cu Altera MAX serie de mare viteză chips-uri și Taiwan ITE e PCIE bridge chip + neuronale sistem de recunoaștere.Actualizat diverse brand nou definiții, suport pentru până la 31 definiții.După evaluare, codul de placi de diferite în piață este, fără îndoială, exacte, este prea avansat și prea core! ! !Cumpara mai devreme și experiența timpurie.

01, LPC1 comună canal de mare viteză = conectat la placa de baza 2.0 mici pin + notebook MINI PCIE. 02, PCI Expres = suporta toate sloturile PCI. 03, LPC2 comună canal de mare viteză = a se conecta la placa de bază 2.54 pin header + super micro SPl. 04, PCIEX1 canal de mare viteză = poate testa Compaq fără PCI placa de baza. 05, LPC3 comună canal de mare viteză = a conecta notebook MINI PCIE, UN-DEBUG card de conversie, ASUS DEBUG-CON, CE-DEBUG. 06, 3VSB indicatorul de alimentare, verificați dacă sursa de alimentare este normal. 07, placa de baza placa de baza indicator, verificați dacă placa de bază este normal. 08, CPU indicator, verificați dacă modulul CPU este normal. 09, DRAM indicatorul de memorie, verificați dacă modulul de memorie este normal. 10. VGA graphics card indicator, verificați dacă placa grafică modulul este normal. 11. PCH south bridge indicator se aprinde, verificați dacă podul de sud module este normal. 12, legat cu o funie de aur sau cu o cheie de lanț.

13, DP punct zecimal, de afișare a semnalului CLK.

  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Tag-uri: caz de diagnosticare auto pro, brand instrument de diagnosticare, issuzu instrument de diagnosticare, kaisi iphone battery tester, ipad pro caz, copii verde, cititor de card pc-ul pcmcia, inel de primăvară masaj, cum de a testa placa de baza rău, matherboard retro, sym instrument de diagnosticare.

0 Recenzii pentru asta