3D DIY Inginerie Vehicel Mașină de temelie Pentru Camion Oraș Casă de Blocuri Technic Jucărie Pentru Băieți Copii Jucării

3D DIY Inginerie Vehicel Mașină de temelie Pentru Camion Oraș Casă de Blocuri Technic Jucărie Pentru Băieți Copii Jucării

(1 Recenzii)
33.08lei 20.18lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. 180 de piese de Constructii Jucărie Set: 5 modele: 180 bucăți jucării poate fi construit în 5 inginerie modele de constructii, îmbunătățirea hands-on de capacitatea de copii și să le permită să-și folosească creativitatea!

2. De învățare timp ce te distrezi: Această clădire jucărie set rapid de a îmbunătăți coordonarea mana-ochi si capacitatea de copiii dumneavoastră, și de a instrui, de asemenea, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor în joc de construcție.

3. Copii Jucărie Distractiv Set: Integrarea plictisitor tehnologice și de cunoștințe de inginerie și concepte într-amuzante jocuri de construcție.Clădirea noastră bloc jucăriile sunt concepute pentru copii cu vârsta de 4-8. O copilărie minunată jucărie de învățare pentru copilul dumneavoastră.

4. Siguranță Garantat: Toate componentele acestui bloc set au fost certificate pentru a fi în siguranță pentru acestea au margini ascuțite și mirosuri, și acest set nu va dispărea după utilizarea pe termen lung.Acest set poate fi spălate cu apă după obtinerea murdar.Vine cu un robust, cutie de depozitare pentru ușor de organizarea părți.

5. Cadou fabulos: Această clădire jucărie set vine cu instrumente și instrucțiuni clare pas-cu-pas ghid, care arată fotografii de modele care pot fi urmate.Pentru unii copii, poate au nevoie de ajutorul părinților lor.Perfect joc de învățare pentru copii de varsta 5-7. Un cadou ideal set de jucării pentru 4 5 6 7 8 9+ ani băieți și fete, pe de naștere, de Crăciun sau de Vacanță.

Caietul de sarcini:

Nume: Constructii Jucărie Kit

Număr de accesorii: 180

Aplicabile varsta: 6 ani și

Produs material: aliaj de plastic

Dimensiune ambalare: 25.5x4x19.5CM/10.04x1.57x7.68inch

Dimensiune produs: 12.5x7.5x7.5 CM/4.92x2.95x2.95inch

Sfat: o clădire jucărie kit-ul poate fi construit în 5 modele

Lista De Ambalare:

1*Construirea Jucărie Kit

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta Recomanda: 0-6m, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m

Tag-uri: batman city jucarii, blocuri de constructii town square, orașul apple blocuri, autorități stele blocuri, blocuri dragon city, blocurile orașului caravan, playmobil city action blocuri, piața principală a orașului blocuri, blocuri bird city, Război Stele Blocuri.

1 Recenzii pentru asta
Lenka Cullen07 - 2021-09-28

produsul este mult mai mic atunci exspected. dezamăgit..