Crema De Ochi Cu Aplicator Anti-Wrinkle Eye Massager Stick Masca Faciala De Amestecare Perie Esența Amestecarea Spatula De Metal De Îngrijire A Frumuseții

Crema De Ochi Cu Aplicator Anti-Wrinkle Eye Massager Stick Masca Faciala De Amestecare Perie Esența Amestecarea Spatula De Metal De Îngrijire A Frumuseții

(0 Recenzii)
12.57lei 9.55lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Argintiu Aliaj De Fata Crema De Ochi Ser Instrument De Aplicare Magnetic De Îngrijire A Pielii Se Concentreze Aplicator De Masaj Stick Facial De Ridicare

Caracteristică: 1 .100% de brand nou și de înaltă calitate. 2 .Premium aliaj de zinc material în construcția robustă.Acesta este durabil și are o suprafață netedă, pentru a îmbunătăți ochi micro-circulatia.sigur de a utiliza în jurul ochilor, nu de poluare cauzat, ușor de curățat și întreținut gratuit. 3 .Mâner curbat pentru confortabil să dețină, non-alunecare.Portabil dimensiune a făcut a devenit un maseur pentru corpul tau atunci cand ai nevoie. 4 .Design unic, un capăt de masaj este lingura pentru crema, celălalt capăt este rola de masaj pentru a promova crema de ochi de absorbție. 5 .Poate fi folosit pentru masaj atunci când se aplică crema sau lotiune, ajutând în mod eficient de a promova absorbția și de a accelera circulația sângelui pentru musculare oboseală relief, anti-îmbătrânire și anti-rid, de asemenea, poate reduce pungile de ochi, cerc închis, falduri nasolabial & etc. 6 .Mini și portabil, poate fi efort pus în buzunar, geantă sau rucsac, potrivit atât pentru acasă și de călătorie de utilizare. 7 .Produsul poate scuti oboseala ochilor și reduce efectul de ochi probleme ale pielii, cum ar fi cercurile intunecate si pungile de ochi. 8 .Efect: masaj, lifting facial, elimina ridurile, elimina pungile de ochi, elimina oboseala, utilizați produse de îngrijire a pielii, un efect mai bun. 9 .Suport Picătură de Transport maritim Și en-Gros să NE Contactați, whatsapp+86 19928481937 Specificatii: Nume Produs: Crema de Ochi aparat de Masaj Stick Material: Aliaj de Zinc/Zinc Aliaj+ABS Dimensiuni: Ca Imaginea Prezentată Aplicabile: în Jurul Ochilor, Zone Faciale Produs Include: 1* Masaj Ochi Stick Notă: 1.Efect mai bun dacă utilizați cu produse de îngrijire a pielii. 2.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Despre Transport

- Maopub.ro va verifica plata în termen de 24 de ore după ce plata a finalizat, iar noi vom procesa comanda dumneavoastră odată ce procesul de ora este de peste.

- Dacă comanda dvs. a fost închis ca din motive de securitate, atunci puteți contacta echipa de servicii pentru a rezolva această problemă prin acest link: (Maopub.ro servicii).

- Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport, aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

- Pentru mai multe informații despre transport, vă rugăm să găsiți acest oficial ajuta link-ul:

- Angajamentul nostru față de ora de sosire este de 60 de zile(Brazilia: 90 de zile) .Dacă nu puteți obține pachetul termen de 60 de zile, sau vrei să știi unde este pachetul, vă rugăm să ne contactați direct, vom urmări pentru tine.

Despre Plată

-Ce metode de plată pot utiliza pe Maopub.ro?

APP: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și Maopub.ro Buzunar.

PC: Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată:

Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și Maopub.ro Buzunar

- Dacă aveți orice alte întrebări despre plată, vă rugăm să faceți clic pe această oficial ajuta link-ul:

Despre Feedback-Ul

- Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ajuta să ne lase feedback-ul pozitiv(5 stele) , vă mulțumesc!

- În cazul în care elementul interiorul parcelei a fost spart sau furat, evident, în timp ce primiți.Disputa??NU!!!Aceasta nu este o soluție bună.Contactați-ne și arată-ne fotografie sau un clip video despre problema cu care vă întâlniți, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

- Cu orice problema te putem ajuta, puteți găsi în acest link-ul oficial:

Despre Garanție

Vă rugăm să găsiți în acest link-ul oficial:

Despre Returnare Și Rambursare

Vă rugăm să găsiți în acest link-ul oficial:

  • Funcția 4: Frumusete Mini Ochi Aparat De Masaj
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Funcția: ochi de îngrijire instrumente
  • Nume De Brand: Rmssim
  • Element Nume: crema de ochi profesional aplicator
  • Funcția 3: De Strângere A Pielii
  • Funcția 6: Mini Masaj Pentru Ochi Stick
  • Tip De Element: Anti-Imbatranire Pentru Îndepărtarea Ridurilor
  • Funcția 5: Tratamente Faciale Față Subțire Magic Stick
  • funcția 2: Anti Ochi Husă De Cercurile Intunecate De Masaj
  • funcția 1: de ridicare a pielii
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: ddlg masca pentru ochi, copilul masca pentru ochi, paillette masca pentru ochi, masca de ochi sex, masca masaj ochi, grl masca pentru ochi, aur hidrogel masca pentru ochi, pug masca pentru ochi, weightet masca pentru ochi, bici masca pentru ochi.

0 Recenzii pentru asta