Universal Auto Geam Lateral parasolar Protector Auto Umbra Roller Retractabil Parasolar pentru geamuri Spate cu ventuze

Universal Auto Geam Lateral parasolar Protector Auto Umbra Roller Retractabil Parasolar pentru geamuri Spate cu ventuze

(0 Recenzii)
12.76lei 12.15lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Universal Auto Geam Lateral parasolar Protector Auto Umbra Roller Retractabil Parasolar pentru geamuri Spate cu ventuze

Unul pentru 2 bucati draperii.

dimensiune: 47.5*40 cm. 17.8 *15.8 inch

Maxim Razele UV de Protecție.A făcut în condiții de siguranță-vezi premium tesatura ochiurilor de plasă pentru o vizibilitate superioara, de asemenea, blocuri de 98% dăunătoare sunray și căldură pentru a menține mașina frigorifică.Cu siguranta cel mai bun de parbriz parasolar pentru copii, animale de companie, chiar și scaune de masina

O Apăsare Retrage Butonul pentru Easy Roll-up.Proiectat cu un buton retractabil.Trebuie doar să apăsați o singură apăsare de buton, automat windows umbrele de soare va rula rapid, complet user-friendly

Dual Atașament cu Role pentru o Mai bună fixare.Alege cleme reglabile sau ventuze pentru utilizare mai flexibil.SFAT: este mai bine pentru a curăța geamul mașinii în primul rând înainte de a se agăța de ventuza.De asemenea, ai putea alege atârnă pe fereastră de cârlig

All-inclusive de Compatibilitate.Acest Roller Fereastră umbra Soare pentru autoturisme are o excepțională de configurare care face foarte aplicabil la cele mai multe ferestre laterale de masini.Designul său unic schiță îl face ideal pentru cele mai multe vehicule, inclusiv: Autoturisme, SUV si Min Utilitare.Acesta poate fi utilizat în mod eficient cu cele mai multe ferestre de dimensiuni și încă mai oferă protecție completă.

ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ ȘI DURABILE.Unic se agață de design, cu un ușor armat cadru de sârmă ușoară repoziționare, îl face ușor de a le aplica la fereastră.Ușoare nuanțe pot fi repoziționate cât mai dorită și eliminat depozitare a reutiliza din nou și din nou.

Ce inteligent umbra.

Ne place tuturor o zi frumoasă și însorită.Dar când ești în mașină, soarele aspru orbire poate scoate agitat în chiar cel mai liniștit copil, să nu mai vorbim de daunele pe care le face pentru pielea delicata.

Cu o acoperire mai mult decât alte nuante cu role, Inteligent Umbra blocuri 97% din lumina soarelui și ajută filtru cei razele UV daunatoare.Cei mici se vor bucura de răcoros, umbrit plimbare, și¡ll iubesc cum noua, slim design îmbină cu interiorul mașinii.Gata de utilizat și ușor de instalat, Smart Umbra atașează la pervazul ferestrei pentru maximum de sus în jos acoperire și chiar și role în sus și în jos cu cele mai multe ferestre.

Acum aproape car umbra soare pe amazon sunt realizate de static material care va cădea cu ușurință de pe geam.În comparație cu ei, nostru cu role mașină de umbră a doua modalitate de fixare.Ai putea folosi ventuza pentru a se agăța de fereastră.Există 3 ventuza poziția de a monta umbră.De asemenea, ai putea alege atârnă pe fereastră de cârlig.

Cu siguranta cel mai ușor de utilizat masina fereastră umbra de pe piata!

Caietul de sarcini:

1. Material: Metal și plastic de înaltă calitate

2. Culoare: Negru

Pachetul Include:

2 x Mașină cu Role de Nuante

6 x Fraieri

Notificare

1. Înainte de a se agăța ventuza, este mai bine pentru a curăța geamul mașinii în primul rând.

2. Ventuza poate deforma din cauza lungă perioadă de timp de transport, să vă cufundați-le în apă caldă și uscată ventuza înainte de a aplica pe fereastră.

3. Masina de umbră proiectat pentru a oferi utilizatorilor protectie UV precum și în condiții de siguranță vizibilitate, nu a putut acoperi întreaga fereastră.

  • Numărul De Model: La241
  • Nume De Brand: AUTOUR

Tag-uri: kia parasolar protector, blimp parbriz, cover amuzant 5s, mazda6 parbriz parasolar, Parbriz Parasolar, autocolant perete tur soare, hubsan umbra, vitara parbriz parasolar, xiaomi caz de silicon tesla, cateye shades ochelari de soare.

0 Recenzii pentru asta