Flori Fierbinte Folie de aluminiu si Metal Tăiere Moare Ambarcațiunile de Relief Face Hârtie Șablon Felicitare Manual DIY 2022 New Sosire

Flori Fierbinte Folie de aluminiu si Metal Tăiere Moare Ambarcațiunile de Relief Face Hârtie Șablon Felicitare Manual DIY 2022 New Sosire

(3 Recenzii)
23.11lei 0.24lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

modname=ckeditor

Descriere Produs:

Nume:Hot Vânzarea Flori Fierbinte Folie de aluminiu si Metal Tăiere Moare Ambarcațiunile de Relief Face Hârtie Șablon Felicitare Manual DIY 2022 New Sosire

Tip: Tăiere de Metal Moare/folie la cald

Condiții: 100% noi calitate

Material: 0.8 Grosime oțel Carbon Moare

Culoare: Argintiu

Ambalare: 1buc

Utilizare: manual de potrivire mor de tăiere mașină de hartie sau burete mai subtire

Uite:

1. în lumini diferite, în diferite ecrane de calculator, culoarea va avea o diferență de culoare, consultați produsul real.

2. datorită măsurare manual, permite o diferență de 1-3mm, multumesc

3. dacă ați găsit produsul este deteriorat sau pierdut, atunci când primiți pachetul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Ne va fi responsabil pentru furnizarea de tine cu soluții satisfăcătoare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Satisfacției clienților dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele și de a oferi cel mai bun după - vânzare serviciu clienți.

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în termen de 3-7 zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/zh-cn sau puteți vedea informațiile de urmărire sub orderonline.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Flori, Animale, Alimente, fructe, pește, vehicul, Figura Umană, Figura Neregulat, Vase, Bag & Box, copac, Cerc, Bell, Arhitectura, pasăre, Drinkware, Luna, Scrisoare, Insecte, pătrat, Mobilier, lumanare, Umbrela, Triunghi, Tacamuri
  • type3: 2022 New Sosire
  • Tip: moare de tăiere cadru
  • type4: Nouă Tăiere de Metal Moare Timbre Matrita pentru anul 2021
  • type5: Cuțit De Mucegai Lama Pumn Mor
  • type2: Relief Muri Tăiate

Tag-uri: indicator de tăiere de metal moare, 12 moare de tăiere, rusia ambarcațiuni, jornaul scrapbooking, egiptean meserii, craft supplies publice, moare de tăiere 2021 chineză, lg timbre, nedefinit pantaloni, masaj lumânare.

3 Recenzii pentru asta
Angelo Pazzaglia - 2022-01-19

Wow super-rapid de transport maritim, de mare calitate, așa cum este descris, moare taie foarte bine..

Belmonteduke - 2022-01-17

oK.

Nimmie Richie - 2022-01-19

Wow super-rapid de transport maritim, de mare calitate, așa cum este descris, moare taie foarte bine..