Razer Mamba Elite cu Fir Mouse de Gaming: 16,000 DPI Senzor Optic -Iluminare RGB - 9 Butoane Programabile - Mecanic Switch-uri

Razer Mamba Elite cu Fir Mouse de Gaming: 16,000 DPI Senzor Optic -Iluminare RGB - 9 Butoane Programabile - Mecanic Switch-uri

(4 Recenzii)
472.57lei 278.80lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

SPECIFICATII TECH

Factorul De Formă : Dreptaci

Conectivitate : Cu Fir - Standard Împletitură Cablu

De Viață A Bateriei : Nici Unul

Iluminare RGB : Razer Chroma™ RGB

20 Razer™ Chroma Zone de Iluminare RGB

Senzor : Optic

MAX Sensibilitate (DPI) : 16000

Viteza MAX(IPS): 450

Accelerare MAX(G) : 50

Butoane Programabile : 9

Tip Comutator : Mecanic

Comuta Ciclul De Viață : 50 De Milioane De Click-Uri

Pe-BoardMemory Profile : 5

Picioare Mouse-Ul : Standard Stoc Picioare

Cablu : Standard Împletitură Cablu

Înclinați Roata De Derulare : Da

Dimensiuni : Lungime x Prindere Latime x Inaltime

·4.92" x 2.52" x 1.70"

·125.0 mm x 64 mm x 43.3 mm

Greutate : 0.211 lbs / 96 g

Doc Compatibilitate : Nici Unul

CELE MAI RAZER CHROMA™

VEȚI OBȚINE VREODATĂ ÎNTR-UN MOUSE-UL

Aici e una pentru fani.Razer Mamba Elite este iconic mouse-ul de joc știi și dragoste cu cele mai Razer Chroma în gama noastră—un impresionant 20 de zone de iluminare.Și cu caracteristici construit pentru performanță ambalate într-un corp ergonomic, ține-o de netrecut avantaj față de concurență.

EXTINSE ZONE DE ILUMINARE

Razer Mamba Elite caracteristici extinse zone de iluminare de-a lungul fiecare parte, perfect de iluminare gameplay-ul.Alege pentru a amplifica acțiuni în joc cu iluminare alerte, sau explora animate, efecte de iluminare pentru a da setup-ul mai mult de personalitate—toate personalizate cu Razer Synapse 3. Puteți, de asemenea, programul individual fiecare zona de iluminat în Chroma Studio.

FACE RAPID ȘI PRECIS SWIPES

Oferind noastră aclamat Razer 5G Avansat Senzor Optic cu adevărat 16.000 de DPI, experimenta un nou standard de precizie și viteză.Cu o Rezoluție Precizie de 99,4%, tu stai pe țintă, chiar și în timpul de acțiune intensă.

Ergonomie avansata cu bună Parte Mânere

Joc pentru ore cu stres redus pe palma si degete pentru acționarea butoanelor, și de a elimina inutile trageți degetul de puncte.

Hibrid Memorie On-Board și de Stocare Cloud

Rebind butoane, atribui macro-uri, și în mod automat a salva toate dvs. de profil configurații pentru a nor.Și dacă ai de gând să utilizați un calculator fără internet sau Razer Synapse 3 instalat, de a salva până la 5 profiluri de memorie on-board și să le accesați instantaneu oriunde.

9 Butoane Programabile

Individual configura fiecare buton, inclusiv un tilt-faceți clic pe rotita de scroll, pentru acțiunile tale preferate prin Razer Synapse 3.

Până la 50 de Milioane de click-uri

Echipat cu Razer™ Mouse Mecanic Switch-uri, bucurați-vă de durabilitate de durată de până la 50 de milioane de click-uri.

1.Pachet

Când coletul vine, vă rugăm să verificați-l față în față pentru a vedea dacă marfa ajunge în stare bună înainte de a semna.

2.Fiscale

Prețul nostru nu include taxele, nu suntem responsabili pentru orice taxe legate de vamă.

Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să-mi spuneți.Nu acceptăm disputa vamal problema(de A plăti taxe este de datoria fiecărui cetățean).

3.Sprijinirea Limba

Sprijinirea Limba: engleză, rusă, spaniolă, suedeză, portugheză, turcă, italiană, germană, Chineză, franceză, Japoneză, poloneză, ucraineană, greacă, ebraică și mai mult.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Razer Model: Pentru cobra Mamba
  • Nume De Brand: RAZER
  • Modul De Funcționare: Opto-electronice
  • Tip De Interfață: USB
  • Numărul de Role: 1
  • DPI: 16000
  • Tip: Cu fir
  • Putere Tip: Reîncărcabilă
  • Orientarea Mâinii: chiar
  • Numărul De Model: Mamba Elite
  • Greutate Brută: 133g
  • Certificare: FCC
  • Pachet: Da
  • Numărul de Butoane: 9

Tag-uri: mouse-ul l razer, paracord razer viper mini, mouse-ul msi wirelesss, razer balde, draga mouse-ul, banner-ul de jocuri de noroc, nivel mouse de gaming, wireless mouse-ul verde, nedefinit pantaloni, mouse-ul morado gamer.

4 Recenzii pentru asta
19berezina98 - 2021-12-15

În partea de sus! Livrare rapida cum este indicat la timp. Perfect compatibil și produs autentic bine recunoscut de către software-ul. Vă mulțumesc!.

Postiga666 - 2021-11-25

Totul a venit repede să NSO în 7 zile este o armă. M-am obișnuit cu noul mouse-ul! Bine facut!.

Isa Futbol - 2021-11-30

Mouse-ul Super, original!!! livrare rapidă datorită vânzător..

Chicca287 - 2021-09-17

Mouse-ul a ajuns tot OK, așa cum este descris, de mare calitate și de manoperă, frumos ambalate, recomanda vânzător, a ajuns în casa mea în jurul valorii de 2 saptamani .... Foarte bună calitate, fiabile, foarte atent Și de a recomanda!!!.