EPOMAKER GK96X/GK96XS Hotswap Personalizate DIY Kit pentru 96% Keyboard splitable tasta Space hotswapable de Cires, Gateron Switch etc

EPOMAKER GK96X/GK96XS Hotswap Personalizate DIY Kit pentru 96% Keyboard splitable tasta Space hotswapable de Cires, Gateron Switch etc

(0 Recenzii)
510.38lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

GK96X/GK96XS/GK96LX/GK96LXS Kit

Notă: Aceasta este o pre-comanda un produs, va dura aproximativ 7-15 zile lucrătoare pentru a produce, vă rugăm să extindă timpul de prelucrare după cumpărare!Vă mulțumesc!

Personalizat Tasta Space Modulul & Largă De Compatibilitate

GK96X/GK96LX/GK96XS/GK96LXS kit-ul include un spațiu suplimentar modulul de cheie.Cu acest modul, puteți schimba cu ușurință cheia de Spațiu în Spațiu, Spațiu/FN1/3, FN2. E mai mult decât un spațiu cheie, mai distractiv, mai personal.GK96XS kit personalizat este echipat cu hot-swappable terminale, cu care ai putea instala switch-uri direct, fără lipire.Este compatibil cu Cherry MX RGB, switch-uri, switch-uri Kailh și Gateron RGB, switch-uri.Puteți construi cu ușurință propriul dvs. tastatură mecanică cu acest kit.

Dual Wireless sau cu Fir Moduri

Echipat cu cele mai recente Bluetooth 5.1 chipset, GK96XS/GK96LXS kit se pot conecta pana la 4 dispozitive simultan, în timp ce comutați fără probleme între ecrane cu un simplu clic pe taste.Sistemul dual layout oferă dedicat Mac și Windows chei, astfel încât să puteți utiliza cu ușurință comenzi rapide pentru un confortabil și netedă experiență de tastare pe toate laptop-uri, tablete, smartphone-uri și dispozitive Apple.Dincolo de doar o tastatură, GK96XS/GK96LXS kit este gata pentru a stimula productivitatea și lasă-ți creativitatea curge cu usurinta.Multitasking-ul nu a fost niciodată atât de eficient!

Software Personalizat, Complet Programabile

La GK96XS kit poarta 5 moduri de utilizare: Modul Standard, Modul de conducător auto, Bord Windows Modul Layout, Bord macOS Modul, și un plus de Custom Mode de Bord.Puteți remaparea și program tastatură în funcție de nevoile dumneavoastră pentru mai rapid și mai ușor de utilizat folosind alte moduri.Cele trei Moduri de Bord cu pre-set machete a se asigura că puteți personaliza cu ușurință tastatura în stil bazat pe dispozitivul pe care îl utilizați, chiar dacă sunteți nou la remapare o tastatură.

Stângaci (Stângaci) Versiune Disponibilă

Poziția din stânga numpad este perfect pentru cei care ar dori să folosească numărul pad si mouse-ul, în același timp, mai Mult decât atât, acest lucru este ideal pentru persoanele care folosesc numpad pentru perioade mai lungi, cum ar fi de intrare de date sau excel.Am vrut să facem acest lucru un alt nivel de personalizare pe GK96LX/GK96LXS kit.Am scopul de a oferi cea mai bună experiență de tastare pentru toată lumea.

Trei Etape Proteză de Picior & 16.8 M RGB lumina de Fundal

În comparație cu alte layout GK tastaturi, GK96XS kit a eliminat patru non-alunecare tampoane în favoarea a trei-piciorul de sprijin.Cu picior de sprijin de proiectare, puteți ajusta cu ușurință lor de unghi confortabil.Cu iluminare RGB cu 16 milioane de culori LED-uri, kit-ul straluceste cu ritmul pe birou.Se poarta 9 tipuri de default efecte de iluminare, în timp ce altele pot fi descărcate on-line.

4 Opțiuni:

GK96X (Cu modul)

GK96LX (Stângaci prin Cablu mode)

GK96XS (Wireless/cu Fir Dual mode)

GK96LXS (Stângaci Wireless/cu Fir Dual mode)

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Tasta Caps
  • Nume De Brand: EPOMAKER

Tag-uri: personalizat razer keycap, cheie lanț atlas, diy pandora 9 set, gaton switch-uri, switch-uri gateron sk61, hotswap 43 tastatura, alege cireșe, csgo personalizate taste, gigabyte tastatură caz, personalizabil cheie lanț.

0 Recenzii pentru asta