4x TL-Lin Plus Addon Modul 3DPrinter pentru Model Eliminarea Motor Filtru de Tăiere a Filtrului Drivere Terminator Reprap MK8 I3

4x TL-Lin Plus Addon Modul 3DPrinter pentru Model Eliminarea Motor Filtru de Tăiere a Filtrului Drivere Terminator Reprap MK8 I3

(0 Recenzii)
21.93lei 18.43lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere produs

1. TL-Lin poate elimina în mod eficient mecanice palavrageala generat de imprimantă 3D motoare, mai ales pentru braț paralel configurații ale aparatului efectul este semnificativ.Zgomot de jos vibrații de jos rezultat mai lin.

2. TL-Lin este un addon modul pentru imprimantă 3D motor pas cu pas drivere.Consiliul oferă flyback diode (freewheeling diode) pentru motor ieșiri, astfel încât acestea sunt, de asemenea, protejate împotriva inductanță tensiuni în nealimentat de stat de la driver.

3. Veți obține mișcare lină, mai ales în delta stil 3D printer sub DVR8825 pas cu pas drivere sau A4988 / 2 drivere.I3 și UM modele pot fi de asemenea utilizat, și mașini diferite vor avea diferite tăiere efecte.

4. TL-Lin de asamblare instrucțiuni: https://drive.google.com/open?id=1Kdq4FKcv4PRkuYbeoWxF_myPKDdfZud9XCIloQEaLqs

Descriere:

TL-Lin este un addon modul pentru imprimantă 3D motor pas cu pas drivere.Consiliul oferă flyback diode (freewheeling diode) pentru motor ieșiri, astfel încât acestea sunt, de asemenea, protejate împotriva inducerea de tensiuni în nealimentat de stat de la driver.Va luat mișcare lină, mai ales în delta stil 3D printer sub DVR8825 pas cu pas drivere sau A4988/2 drivere.

Parametru:

Dimensiune: 12cm x 12cm x 2cm(4.72 * 4.72 * 0.79 în)

Greutate: 0.02 kg(0.04 lb.)

Caracteristici:

1. 8 Pachet mare(SMC)diode oferă o mai bună disipare a căldurii de performanță

care se pot ocupa mai mare a motorului decat mici diode.

2. Zgomot de jos vibrații de jos rezultat mai lin.

3. Toate panourile adopte un patch diodă cu o consistență puternică, semnalul este mult mai stabil și durata de viață este mai lungă.

4. Cum să utilizați: Conecta TL-Lin Modulului la placa de bază corespunzătoare priza de unitate și motorii.TL-Lin de asamblare instrucțiuni:

https://drive.google.com/open?id=1Kdq4FKcv4PRkuYbeoWxF_myPKDdfZud9XCIloQEaLqs

Pachet Inclusiv

4 * Imprimantă 3D Filtru

4 * DuPont Linii

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Pentru: Model Eliminarea Motor Filtru De Tăiere A Filtrului
  • Certificare: CE, Nici unul
  • Numărul De Model: TL-lin PLUS addon modul
  • Utilizarea: Imprimanta 3D Drivere de Motor Terminator Reprap MK8 I3
  • Origine: NC(de Origine)
  • Culoare: Verde

Tag-uri: 2 tb hhd sony, hd 2 tb caz, 64 tb hard disk, amplificator 2 tb, 3 1 adaptor m2 msata, 2 tb 8ch wireless, 2 f 5kw uk adaptor, adaptor h7 kia soul 2, 2000 tb hard disk, addonics nau adaptor.

0 Recenzii pentru asta