2 buc Rășină în formă de Inimă Masaj Decopertarea Bord Naturale a Crescut de Cuarț Piatră de Față, pe Gât, Body Masaj, Masaj erotic Bord

2 buc Rășină în formă de Inimă Masaj Decopertarea Bord Naturale a Crescut de Cuarț Piatră de Față, pe Gât, Body Masaj, Masaj erotic Bord

(0 Recenzii)
11.48lei 7.94lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. De a promova circulația sanguină: este benefic pentru a relaxa muschii din piele și te face mai stricte.De a promova circulația sanguină, poate reduce pungile de sub ochi si a ridurilor.

2. Material durabil: Acest produs este fabricat din material de înaltă calitate, durabil, durată lungă de timp, ferm și stabil în uz, fără substanțe chimice sau iritare.

3. Anti-rid: anti-rid, reduce întunericul de sub ochi, pentru a îmbunătăți pielii și a sănătății.

4. Masaj: Naturale piatra de cuart vă permite să vă bucurați de o naturale și sănătoase masaj.Se poate îmbunătăți sănătatea ta fizică și elibera de stres.

5. Cadouri: Pentru persoanele în vârstă, mame, bunici, soții, fiice, surori, acest lucru poate fi un cadou semnificativ.

Descriere:

Naturale instrument de răzuire, potrivit pentru utilizarea pe corpul tau, este foarte util pentru a scuti de stres, și să mențină întotdeauna un aer profesional al serviciilor și o stare de spirit elegant.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb, roz (optional)

Material: natural piatra de cuart

Dimensiune: 80 * 50 * 10mm

Pachetul Inclus:

2 * Masaj Bord (ambalate individual)

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: MSQ

Tag-uri: rose quartz fata de 3mm, pietre minerale naturale, violet de cuarț fata, cristale minerale pandantive, rose quartz străpuns, pietre minerale cercei, pixuri piatra naturala, blana naturala de piatra, toc a crescut de aur, absolut piatra naturala.

0 Recenzii pentru asta