Biciclete Clopot de Biciclete Clopot Inel cu voce Tare Clare Sunet Clar pentru Biciclete de Munte Biciclete Rutier de Siguranță cu Bicicleta Ghidon Bicicleta Bell

Biciclete Clopot de Biciclete Clopot Inel cu voce Tare Clare Sunet Clar pentru Biciclete de Munte Biciclete Rutier de Siguranță cu Bicicleta Ghidon Bicicleta Bell

(0 Recenzii)
0.66lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Meșteșug: Aceasta bicicleta bell este făcut de grad industrial de fier, care oferă o lungă durată de a utiliza.Bicicleta bell cu ambarcațiuni excelent prezentat aspectul rafinat.

2. Tare: Nostru clopot de biciclete ciocan, folosind duritate mare de plastic, se combină cu interne ecou gol de sistem, care să bike bell ne aduce o clar, lung și un sunet puternic.

3. Nu este ușor să cadă: ciocanul este un sistem integrat de material PP conectate împreună, care nu este ușor să cadă ca un izvor.Pietoni și vehicule care trec poate auzi clar ton de apel, de avertizare timpurie pentru securitatea noastră.

4. Ușor de instalat: Bicicleta bell se potriveste pentru biciclete din 2.22 cm diametru ghidon sau tulpini.Acesta poate fi ușor de instalări pe indiferent la dreapta sau la stânga ghidon.

5. Aplicație: bicicleta inel poate fi aplica pe road bike, biciclete de munte, sport, biciclete, biciclete BMX, etc.

Descriere:

Bicicleta clopotele poate livra un zgomot puternic pentru a fi auzit în mod clar, ceea ce face echitatie mult mai sigure, potrivit atât pentru adulți și copii de a utiliza.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj, plastic de inginerie

Utilizare: ghidon 22mm diametru tub

Culoare: Negru

Ambalare: ambalate Individual

Pachetul Inclus:

1* clopot de Biciclete

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • ambalare: ambalate individual
  • Material: Aliaj, Inginerie De Plastic
  • Certificare: Portabil și durabil, ușor de transportat, Ușor
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Obișnuiți Bell
  • Utilizarea: Ghidon 22mm diametru tub
  • Culoare: negru
  • Numărul De Model: Clopot De Biciclete

Tag-uri: clopot de biciclete elos, ebike clopot de biciclete, aeros bicicleta, rockbros oficial soneria, knong clopot de biciclete, clasic clopot de biciclete, înguste clopot de biciclete, kamen bicicleta, propulsat clopot de biciclete, lus clopot de biciclete.

0 Recenzii pentru asta