Pop-Up Id Card RFID Masculin Portofel Mini Pachet Aluminiu Metal Echipament de Protecție Sac de Depozitare Inteligent de Eliberare Rapidă Femei Portofel Portmonee

Pop-Up Id Card RFID Masculin Portofel Mini Pachet Aluminiu Metal Echipament de Protecție Sac de Depozitare Inteligent de Eliberare Rapidă Femei Portofel Portmonee

(0 Recenzii)
36.68lei 19.80lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici Principale

[Pop-out] Oferă convenabil pop-out de deschidere, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timp pe fermoare.Acest design poate proteja de monede și obiecte mici de la care se încadrează accidental.Accesul dumneavoastră essentials în câteva secunde, și uite dang bine.

[ Hoții Vor Veni cu mâna Goală ] Am folosit RFID tehnologie de blocare pe card.Acest compact portofel pentru barbati blochează eficient RFID semnale și neautorizate scanează, păstra obiecte de valoare organizat și în condiții de siguranță !

[ Șanț Portofel Voluminos Departe ] Upgrade-ul nostru versatil slim portofele pentru barbati.Conceput pentru a fi ușor și compact, se potrivește cu ușurință în buzunar, geantă de mână, rucsac, și mult mai mult.

[Multi-compartiment] cardului providesmulti card slotsto dețin carduri de credit, carduri de debit, carduri de ATM-uri, carduri de tranzit, etc. Cu un plus de bani slot, puteți separa monede de bani pentru a găsi rapid moneda sau banii de care ai nevoie.

Greutate Produs

69G

Dimensiune Produs

(L x W x H)

100 × 63 × 10MM

Conținutul Pachetului

Pop-out Card RFID Titularul × 1

Culoare

Rosu , albastru , negru , argintiu , gri

Material

Aluminiu, plastic

Notă

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată în imagine.

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Accepta cel mai adevărat evaluare, pozitivă pentru a rezolva problema, ceea ce este nevoie pentru a rezolva problema, vă rugăm să comunice cu serviciul clienți în primul rând, după rezolvarea și apoi lăsați adevărat evaluare

  • Culoare: Roșu, albastru, negru, argint, Gri
  • Greutate Produs: 69g
  • Material: aluminiu
  • Nume De Brand: oein
  • Dimensiune Produs: 100X63X10MM
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: containar de stocare de bucatarie, titularul cardului de metallik, bag p pipi, portabil din aluminiu cutie de depozitare, portofel din aluminiu durabil, dispune de placa de aluminiu, 2020 portofel din aluminiu, tăiere de metal moare 9pc cadru, bloqueo card rfid, nikkon p 500 sac.

0 Recenzii pentru asta