De crăciun, Pernă Acoperă 18X18 Set de 4, Crăciun Perne Decorative pentru Canapea Canapele Scaune de Relaxare Bancă

De crăciun, Pernă Acoperă 18X18 Set de 4, Crăciun Perne Decorative pentru Canapea Canapele Scaune de Relaxare Bancă

(0 Recenzii)
70.94lei 56.05lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Durabil și Util.lenjerie de material păstrează coperțile non vedea prin,nici un obstacol,nici o extragere.Aceste huse protejeaza pernă sau tipe de murdar și pete.

Diverse Ocazii:Aceasta perna decorativa cuprinde lucrări în mașină,dormitor,canapea,scaun,Canapea bancă de relaxare și un foișor etc.

Economisire de bani, este mult bugetul modalitate de a schimba camera ta de vacanță în loc de a avea pentru a stoca efectiv de vacanță perne și se adaugă într-adevăr un aspect cu totul nou pentru decor.

O Parte Photo Print pe Material de lenjerie, nici ceață,nici o culoare ca de data trecută,este potrivit pentru ecran, precum și utilizarea de zi cu zi.

Fermoare invizibil permite buna de deschidere și de închidere de capace,Suport de spălare de curățare.

Culoare: așa cum se arată

Material: lenjerie de pat

Dimensiune: 45x45cm

Conținutul Pachetului:

4 * fata de Perna

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: xmas perna etsy, xmas perna lenjerie, bulldog craciun perna, negru perne 18x18, ikea 18x18 perna, canapea acoperă 6 sta, de crăciun bunuri de pernă, bumbac perne 18x18, havest de pernă, perna 18x18 set.

0 Recenzii pentru asta