HULKWHEELS Pietriș Cyclocross Disc de Frână din Fibră de Carbon Janta UNI. jante 700C 45mm jantei adâncimea de 21 mm lățime interioară jante ultraușoare

HULKWHEELS Pietriș Cyclocross Disc de Frână din Fibră de Carbon Janta UNI. jante 700C 45mm jantei adâncimea de 21 mm lățime interioară jante ultraușoare

(0 Recenzii)
1 128.62lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

ATENȚIE!

Vă rugăm să selectați opțiunile de care aveți nevoie atunci când cumpără.Fiecare opțiune reprezintă doar înălțimea și lățimea jantei.Dacă ai nevoie de tubelss / decisiv / tubulare jante.După ce plăti, vă rugăm să ne lăsați un mesaj și spune-mi despre mai multe detalii .

despre mai multe detalii,trebuie să știm următoarele opțiuni

Finisare :UD/3k /3k diagonal/ 6k/ 6k diagonal/ 12k /12k diagonal; mat/lucios;

TIP :Tubular / Decisiv / Tubeless(30mm adancime 27mm nu clincher tip;47mm adâncime 27mm nu clincher și de tip tubular ;Alții au trei tipuri)

Suprafața de frânare :bazalt / ud / 3k / 3k diagonal(Dacă alegeți discul de frână versiune,apoi de frână nu este nevoie de suprafață.)

Dacă aveți nevoie pentru a trimite o comanda folosind DPD vă rugăm să alegeți "vânzător de metoda de transport" atunci când plasați comanda, numărul de urmărire este de asemenea disponibil .vă rugăm să ne contactați pentru a verifica dacă puteți utiliza acest serviciu.Dacă nu știți despre DPD de transport maritim, puteți afla în țară forum sau contactati-ne.

Vă rugăm să rețineți: Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "vânzător de metoda de transport",

te rog, spune-ne codul poștal în primul rând, avem nevoie pentru a confirma dacă acesta este într-o zonă de la distanță.

Dacă e zonă de la distanță, acesta trebuie să plătească o Zonă Extinsă Cost suplimentar de 40$.

HULKWHEELS Pietriș Cyclocross Disc de Frână din Fibră de Carbon Janta UNI.jante 700C 45mm jantei adâncimea de 21 mm lățime interioară jante ultraușoare

Anvelope Tubeless Adâncime 45 mm Exterior Latime 29 mm lățime Interioară 21mm Greutate 390+/-15g ERD 548mm

Parametru

·Modle:HKR45-03

·Dimensiune : 700C

·Utilizare : Drum/Pietriș

·Tip : Tubeless compatible

·Interior:21mm

.Exterior Lățime:28mm

·Adâncime : 45mm

·ERD : 548mm (nu inclusiv mamelonul cap de dimensiune)

·Greutate:390+/-15g

·Limita de greutate : 120 kg

.A vorbit gauri:21/24

·Vorbit Gaura Unghi De±8°

·Vorbit Tensiune:100 ~110kgf (radial) /115 ~130kgf (disc) față, 120~130kgf spate

·Presiunea anvelopelor:130psi recomandat max

·Anvelope:25C~43C recomandat

Despre UNI.

După doi ani de experimentare continuă pe mai ușoare din fibră de carbon materiale și cercetarea și dezvoltarea de rășini de yuani un bike team, un set optim de material raporturi fost ajuns în cele din urmă.Acest lucru este între T800 și T1000 de Toray..aceasta este compozitia de masă din materiale speciale folosite în T800, T1000 și UNI.puteți vedea rezistență la rupere, la tracțiune modulul ar trebui să fie mai echilibrat.

În toate testul valorile, punctele forte ale UNI sunt mai bune decât cele de jante realizate din materiale obișnuite.

*Toate datele de testare sunt de Yuani ' an de laborator

1. Rigiditatea Laterală

Rigiditatea laterală în marginea vorbește la nivel de mișcare dintr-o parte în alta.Lateral rigid jante simt mai receptiv în timpul accelerații puternice, cum ar fi sprint,transferul de Putere de valoare este mult mai eficient.o putere directă de transfer.De asemenea, de direcție și de manipulare simt mai clare.

Sub sarcină maximă de 50kgf, UNI 45-03 deformează 9.07 mm, cu o creștere de 22% din rigiditatea laterală față de un același adânc 45-01 rim (11.65 mm deformare).

2. pozitiv Rigiditate

Pozitive Rigiditate indică intervalul de greutate, care rim poate suporta.Sub diferite presiunii în anvelope și diferite rider greutate condiții, orice deformare ușoară a jantei afectează în mod direct de rulare coeficientul de jantă și anvelopă.Sub premisa de a asigura o maximă capacitate de încărcare 130 kg, de echitatie prin orice condiții de drum poate asigura că marginea este intact și role de bine.

Sub sarcină maximă 300kgf,UNI 45-03 deformează 8.2 mm.cu o creștere de 10% în pozitiv Rigiditate comparativ cu aceeași profundă 45-01 rim(9.06 mm deformare)

2. A vorbit gaura tensiune

Cel mai vorbit de tensiune de valoare este de a asigura o rigiditate excelenta cerințele fără vibrații excesive.Testul valorilor UNI 45-03 și de același adânc 45-01 sunt foarte apropiate, ambele sunt 340kgf.Prin urmare, acesta poate fi dovedit că bricheta a vorbit gaura grosime de perete de proiectare nu va reduce tensiunea de vorbit gaura.

2. Rezistenta La Impact

Sub UCI standardele de testare, am realizat 24 de teste de impact, un impact la poziția corespunzătoare a vorbit fiecare gaura, iar marginea era încă intactă după 24 de impact.

Mai usor si mai puternic roți sunt mereu în căutarea noastră.Diferite rim forme determinarea performanțelor aerodinamice ale roților.Mai important, concurența roțile sunt axat pe lucrurile cele mai de bază.De transmisie a puterii și pierderi reduse de performanță depinde de rigiditatea și ușor de janta.Desigur, hub-uri și spițele sunt, de asemenea, factori cruciali.

  • Lățime Interioară: 22MM
  • Dimensiune: 700c
  • A Vorbit Gaura: 20 - 24H
  • Garanție: 2 ANI
  • Finisaj: ud 3k 6k 12k
  • Exterior lățime: 28mm
  • Sistem De Frânare: Disc De Frână
  • Roata Material: de carbon
  • Material: Fibra De Carbon
  • Finisare: UD, Mat sau Lucios
  • Nume De Brand: hulkwheels
  • Aplicabile Biciclete: Biciclete Rutiere
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: carbon biciclete rutier jante
  • Tip De Anvelope: tubeless
  • Înălțime /adâncime: 45mm

Tag-uri: roata pietriș 650, pietriș podea, copilul de biciclete de carbon janta, marin pietriș bicicleta, rama aero pietriș, ultralight de carbon, jante de 50mm, sfântul pietriș figura, bicicleta janta de carbon, fibra de carbon biciclete rim, rose pietriș.

0 Recenzii pentru asta