3pcs Comedoanelor Pin Ac Instrument de Comedoane Extractor Set de Acnee Negru de Tratament Cos Pin Kituri

3pcs Comedoanelor Pin Ac Instrument de Comedoane Extractor Set de Acnee Negru de Tratament Cos Pin Kituri

(0 Recenzii)
23.25lei 16.02lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1.Nu încercați niciodată să alege sau de a stoarce pete ca se vânătăi pielii și poate provoca cicatrici.Pentru a minimiza daunele pentru pielea ta.

2.Ora corectă pentru a elimina punctele negre este imediat după duș sau de a folosi cald prosop fata timp de aproximativ 1-2 minute, pentru ca aburul deschide porii.

3.Pur și simplu așezați capătul buclei pe partea de sus a coș și apăsați ușor.Ar trebui să ieși cu ușurință.Dacă este necesar, folosiți acul și alege cu atenție suprafața de pielea ta dacă porii nu sunt maturate.

4.Folosind acest instrument pentru îndepărtarea este una dintre cele mai sigure moduri de a șterge porii, mai degrabă decât de stoarcere puncte negre cu ajutorul unghiile tale.Aceasta va reduce, de asemenea, trauma a pielii din jur

5.Pentru a minimiza daunele pentru pielea ta aceasta este o modalitate eficientă pentru a elimina punctele negre, pur și simplu plasați capătul buclei pe partea de sus a coș și apăsați ușor, ar trebui să ieși cu ușurință.

Descriere:

Material: Otel Inoxidabil

Culoare: Argintiu

Tip: Facical De Îngrijire A Pielii Instrument

Dimensiuni: ca imagine 3pcs într-un caz

Cantitate: 3 buc/set

Pachetul Inclus:

3pcs Acnee Îndepărtare Coș Kit

Note:

1 vă Rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2 ca urmare a diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  • Nume De Brand: KuZHEN
  • Numărul de Bucăți: Combo
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: pete remover mia, instrumente de acnee coloanei vertebrale, penseta acnee timp, pete remover maskw, bine pensete acnee, malibu curat fata, pete remover uplix, diy instrumente de bucatarie, penseta comedoane brainbow, veggie instrumente de bucatarie.

0 Recenzii pentru asta