Convenabil 16X6X3cm din Piele Ochelari de Caz Pentru Bărbați Impermeabil Greu Ochelari Cadru Cazul Femeilor Pahare Cutie Neagră Spectacol Cazuri

Convenabil 16X6X3cm din Piele Ochelari de Caz Pentru Bărbați Impermeabil Greu Ochelari Cadru Cazul Femeilor Pahare Cutie Neagră Spectacol Cazuri

(0 Recenzii)
25.71lei 18.01lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descrie:

Culoare așa cum se arată

Material: PU

Dimensiune: 16*6*3 cm

note:

1. După cum știm cu toții, computere diferite culori de afișare în moduri diferite, și proiectul actual de culori poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea.Uneori, scara poate fi mai îngustă decât am descris.China este, de obicei, mai mici decât în Europa și Statele Unite.Prin urmare, vă rugăm să păstrați o distanță de 1-3 cm.

3. Dacă întâmpinați dificultăți în a alege dimensiunea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi cu unele sugestii, dar numai pentru referință.

Putem accepta mixte de vânzare, culoarea și mărimea comenzilor.Este mai mare numărul, cu atât mai mare cu discount.

Pachetul include

1 buc ochelari de caz

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Tip De Element: Accesorii Ochelari
  • Model Tip: Solid
  • Origine: NC(de Origine)
  • Accesorii Ochelari: Cazuri & Saci
  • Gen: Unisex

Tag-uri: cazuri de sticlă greu, asortate ochelari de caz, combină fancifully trăsături opuse. ochelari de caz, kylie ochelari de caz, drăguț hard shell ochelari de caz, rigid rock ochelari de caz, riguida ochelari de caz, spatios ochelari de caz, de bază ochelari de caz, frosty ochelari de caz.

0 Recenzii pentru asta