Cablu USB de Iluminat Mouse-ul de joc Gratuit Unitate Confortabil Ergonomic Mouse de Gaming LED Optic Soareci de Calculator

Cablu USB de Iluminat Mouse-ul de joc Gratuit Unitate Confortabil Ergonomic Mouse de Gaming LED Optic Soareci de Calculator

(0 Recenzii)
21.79lei 15.93lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Efecte de iluminare: Acest produs are de iluminat de control, o varietate de rece lumini colorate pentru a vă oferi cuprinzătoare de setări personalizate.

2. Confort: ergonomic mouse-ul oferă o extrem de confortabil și precis experiență pentru jocuri de calculator, se potrivește dvs. de mână în mod natural, iar butoanele sunt ajustate pentru a reduce faceți clic oboseala.

3. 3D anti-alunecare cu role: Acest produs are 3D anti-alunecare cu role, care este confortabil pentru mână, rapid pentru a reflecta și de precisă pentru a faceți clic pe.

4. Precizie: de Înaltă precizie senzori poate oferi o poziționare precisă, și joc la nivel micro switch-uri pot asigura durată lungă de viață, durabilitate ridicată și viteza de răspuns rapid.

5. Multi-scop: Acest mouse-ul poate manipula cu ușurință birou de afaceri și joc de utilizat, și este potrivit pentru cele mai multe computere și notebook-uri de pe piata, cu porturi USB.

Descriere:

Acest mouse de gaming cu fir este special construit pentru gaming calculatoare, cu non-alunecare de roți și durabil buna picioare pentru ultimate control al jocurilor de noroc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: ABS

Optic rezolutie: 1600DPI

Numărul de Butoane: 3

Funcționare: Opto-electronice

Tip Putere: Baterie Reîncărcabilă

Tip de interfață: USB

Pachetul Inclus:

1 buc * Cablu mouse de gaming

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Orientarea Mâinii: chiar
  • Nume De Brand: icaroom
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Da
  • Tip: Cu fir
  • Tip De Interfață: USB
  • Certificare: CE

Tag-uri: k10 mouse-ul, b w mouse-ul, d p mouse-ul, calculator de birou mouse-ul, mouse-ul ryzen, draga mouse-ul, mac mouse-mi, hz mouse-ul, mmo 7 mouse-ul, womans mouse-ul.

0 Recenzii pentru asta