Transporta Portabil Solid Parfumuri Pentru Femei Barbati Solid Balsam Ușoară de Lungă Durată Parfum Deodorant de Corp Antiperspirant TSLM1

Transporta Portabil Solid Parfumuri Pentru Femei Barbati Solid Balsam Ușoară de Lungă Durată Parfum Deodorant de Corp Antiperspirant TSLM1

(0 Recenzii)
4.44lei 3.07lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descrition:

*Cele șapte punctul metodă este mai de durată: în spatele urechilor, ceafa, interiorul încheieturii mâinii, pe părțile laterale ale taliei, partea interioară a coapsei, articulațiile picioarelor, și glezna articulațiilor.Aplicarea unguentului pe aceste piese vor reflecta cu ușurință parfum de unguent.

* întâlniri parfum, solid , de brand nou parfum, brand mare cu parfum, perie stilou este mai convenabil, mai mult parfum timpul de retenție.

* transpirat gust poate face să te simți rău în orice moment.Este foarte ușor să te faci de râs de persoane, cu o solidă cu tine, și să păstreze o imagine bună la toate ori.

*Ceara de blocare parfum, parfum fermecător; ceara de albine, plante ceara principal, parfum înfășurat în ea, volatilitate scăzută, mai mult parfum de durată.

*Roz - întâlnire Nr. 5 (albastru cardamom miracol cu parfum): miracolul este ca un meteor pe cerul de noapte, care este doar un flash, dar, de asemenea, ca un meteor, este atât de fermecător și romantic, și simbolizează viziune frumoasă de dragoste și miracolul iubirii vine.

* verde - întâmpină Paris (Yesi ludai e adevărat și parfum): partea din față tonul este plin de litchi și trandafiri, și dulce ca prima întâlnire este suflare de dragoste adevarata, cu un mare alb floral, proaspăt și elegant, ca în cazul în pentru a reveni la moment fericit din fire.

*Violet întâlni vânt chime (zumalong blue wind chime cu parfum): proaspete flori sălbatice parfum, completate cu frunze verzi, dulce, cuisoare bud și delicat roua de dimineață, oferindu-off parfum de piersica, pur și atractiv dulce, pur și răcoritoare, a pornit la final, aduce persistent moale aroma de parfum.

*Galben - întâlni adevăratul sine ( Huang îndeplinește același parfum): clasic note florale proaspete combina aroma de piper roz, iasomie si chihlimbar Pogostemon, mosc alb si vanilie adauga rotunjime și plenitudine.

Caietul de sarcini:

Brand: UHC

Parfum: flori și parfum de fructe

Termen de valabilitate: 3 ani

Conținut Net: 15g

Pachetul Inclus:

1*Unguent

Note:

1-2cm de eroare ar putea exista din cauza manual de măsurători, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Noi vă oferim cele mai bune produse și servicii.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom rezolva problema cât mai curând posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

  • Ingredient: Flori și parfum de fructe
  • Origine: NC(de Origine)
  • NET WT: 15g
  • Gen: Unisex
  • Nume De Brand: HNKMP
  • Tip De Element: Deodorant
  • Tip: Deodorant Stick
  • Cu Scop Special Produse Cosmetice: Da
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Numărul De Model: 8806B

Tag-uri: solid cologne cutie de metal, lanț de aur bărbați solid, mens solid șosete de culoare, oamenii solid adidași, colier solid bărbați, solide din piele încălțăminte pentru bărbați, solid sandale barbati, solid durabil umbrela bărbați, costum barbati solid, solid alb mens pantofi.

0 Recenzii pentru asta