60 BUC Fete de Culoare Amestecat Farmec DIY Margele Pietre Copii Șir de Mărgele Brățară Colier Meșteșuguri Kit Accesorii 5mm

60 BUC Fete de Culoare Amestecat Farmec DIY Margele Pietre Copii Șir de Mărgele Brățară Colier Meșteșuguri Kit Accesorii 5mm

(0 Recenzii)
43.81lei 24.10lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

60pcs/set mare varietate de culori șirag de mărgele oferind un sortiment mare pentru a face coliere, bratari, cercei, precum și multe alte ambarcațiuni și bijuterii.

Perfect face brățări cadouri pentru fete, farmece bunuri de artizanat sunt mari constatările de bijuterii pentru colier, bratara, legăna, scrapbooking proiect, breloc, breloc, croseteaza un lant, bratara, telefon mobil accesorii decorative, etc.

Fiecare șirag de mărgele este de 5 mm în diametru, din material plastic, se simte netedă și confortabil, și este de bună calitate fără să se rupă.

Mare cadou pentru fete, făcându-l un element de mare cadou pentru fete carora le place DIY accesorii.

Satisface diferite DIY stiluri, consolidarea fete imaginația și creativitatea.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Dimensiune:5mm/0.20 inch

Pachetul Include:

60 de Piese de BRICOLAJ Șirag de mărgele

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  • Material: Plastic
  • Technics: lustruit
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 5mm

Tag-uri: blana șir de lumină, pantofi de cristal șir, alb cz pietre de inel, craniul pietre de inel, pietre colorate inel, inel simplu de pietre unice, pietre pretioase pietre diy, lumini șir de gropi de foc, pietre prețioase șir colier, tianyu pietre de inel.

0 Recenzii pentru asta