Bicicleta Rutare Internă a Cablului Instrument Cadru, Profesionale Magnetic Bicicleta Cabluri, de Locuințe, și Fire Traseu Unelte pentru Filetare

Bicicleta Rutare Internă a Cablului Instrument Cadru, Profesionale Magnetic Bicicleta Cabluri, de Locuințe, și Fire Traseu Unelte pentru Filetare

(0 Recenzii)
47.92lei 23.96lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

Fabricat de înaltă calitate din metal și material plastic cu caracteristici de puternic, robust și durabil, are o durată lungă de viață.

Acoperit cu polimer, interior din oțel inoxidabil cablu reduce rezistenta la alunecare pentru a realiza mai ușor și mai rapid de funcționare și este rezistent la rugina.

Principalul magnet poate fi folosit pentru a trage un alt magnet printr-un cadru tub flexibil cu magnet este utilizat pentru a prelua un alt magnet sfat din interiorul cadrului.

Mare pentru filetare din fibra de carbon/ titan/aliaj de aluminiu aliaj de cadre de biciclete, inclusiv cabluri, locuințe, furtun hidraulic si electronic trecerea de sârmă

Vine cu toate accesoriile pentru a răspunde cerințelor maxime și flexibil magneți poate fi instalat în interiorul principal magnet, foarte usor de stocare, fără griji de a pierde!

Caietul de sarcini:

Material: Metal, Plastic

Dimensiune: Lungime Cablu - 1700mm/66.9 inch

Pachetul Include:

1 Set De Biciclete Rutare Internă A Cablului Instrument

  • Numărul De Model: Bicicleta Rutare Internă A Cablului Instrument
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: MagiDeal

Tag-uri: reletech hard disk intern, top hard disk intern, iphone fz1 amortizor de direcție, hard disk intern australia, mai ieftin hard disk intern, cauciuc hard disk intern, hard disk intern port ide, cum de a repara hard disk intern, hard disk intern pskov dns, hard disk intern ugreen.

0 Recenzii pentru asta