Calitate de lux Pat Protector Cearceaf 1 buc Bumbac Egiptean 600 de Fire Mătăsoase Satinat Țese Regina King Hotel Mare

Calitate de lux Pat Protector Cearceaf 1 buc Bumbac Egiptean 600 de Fire Mătăsoase Satinat Țese Regina King Hotel Mare

(0 Recenzii)
141.74lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

1. 100% Bumbac Egiptean

2. FOARTE de CALITATE MAI bun BUMBAC: 600 Thread Count Țese King Size Cearceaf.Noi folosim un proces special realizate cu 100% din Bumbac Egiptean -- confortabil,antirid rezistente, rezistente la decolorare, și ecologic.

Upgrade de spațiu de locuit cu acest lux și clasic 600-thread-conta cearceaf.

3. CLASIC ADAPTATE UITE CU BUZUNARE ADÂNCI:

Regele Dimensiuni Cearceaf măsuri 78 x 80 + 16 inch

Regina Dimensiune Cearceaf măsuri de 60 x 80 + 16 inch

Full Size Montate Foaie măsuri 54 x 75 + 16 inch

Twin Dimensiune Cearceaf măsurile 39 x 75 + 16 inch

Vine în culori clasice-de Fildeș pentru a face upgrade de decor dormitor.Complet elastic montat Foi cu 16 inch buzunare adânci sunt generos dimensionate pentru a se potrivi adânc și saltele de calitate.Foi noastre va primi mai moale cu fiecare spalare, durata de viață moliciune, rezista la decolorare, și sunt incredibil de eco-friendly.

4. DURABIL și UȘOR de întreținut: -600 de Fire Țese King Size Montate Foaie ajuta opri murdar foi întotdeauna alunecarea de pe saltea, mai convenabil pentru îngrijire.Și face să vă bucura de o super-confortabil de somn toată noaptea.PRODUSELE NOASTRE se spală și se usucă minunat și, de asemenea, rezista bine împotriva decolorare și în scădere.Pur și simplu utilizați apă rece și se alege un ciclu regulat, cu nici un inalbitor sau balsam de rufe și nu material uscător de foi.Tambur uscat pe low, și nu vă faceți griji despre care au de a de fier.

5. SIMȚI DIFERENȚA: -Cel mai moale, confortabil cearceaf pentru a vă ajuta să dormi mai bine și să aibă o destul racoritoare dimineață, un lux montate foaie disponibile pentru orice cameră din casa ta - dormitor de oaspeti, camera pentru copii, casa de vacanta si, de asemenea, pentru hotel.

6.100% SATISFACȚIE : - produsele Noastre sunt susținute de către client service incredibil.Suntem dedicat pentru a asigura că aveți o experiență excelentă, din momentul în care plasați comanda până te culci pe noul lenjerie de pat prima dată.COMANDA ACUM, risc - free.Dacă nu sunteți 100% mulțumit, vă rugăm să le întoarcă .

7.Putem face ordine în vrac, doar mi e-mail.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Technics: țesute
  • Model Tip: Solid
  • Stil: Satinat
  • Tesatura Conta: 60
  • Utilizarea: Acasă, HOTEL
  • Model: Simplu Vopsit
  • Nume De Brand: REFINELIVING
  • Material: 100% Bumbac
  • Numărul De Thread: ≥600

Tag-uri: contra 600, lenjerie de pat myo din bumbac egiptean, set de lenjerie de pat din bumbac 4 pillo, personalizabil montate foaie de pat, elipsa montate foaie de pat, lenjerie de pat satin din bumbac egiptean, poziția lenjerie de pat, calitatea simplu cearsaf de pat, multimetru 19999 conta, carouri montate foaie de pat.

0 Recenzii pentru asta