12buc/set Decor de Crăciun de Crăciun Pandantiv din Lemn Ornamente pentru Pomul de Craciun Decoratiuni Ornamente de Crăciun

12buc/set Decor de Crăciun de Crăciun Pandantiv din Lemn Ornamente pentru Pomul de Craciun Decoratiuni Ornamente de Crăciun

(0 Recenzii)
19.90lei 15.12lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Lista de ambalare: 12 bucăți de lemn frumos fulgi de zăpadă în diferite forme, decoratiuni frumoase pentru pomul de Crăciun sau seminee.

2. Dimensiune: dimensiunea acestor lemn fulgi de zăpadă este de 5 cm / 2 cm în diametru, un drăguț de dimensiuni potrivite pentru decorare.Aceste fulg de nea din lemn agățat bucăți au fost atent sculptate pentru a crea rafinat fulgi de zăpadă, perfect pentru a adăuga o atmosferă bună de Crăciun.

3. Lemn Natural material: Fiecare piesă este făcută din material lemnos.Aer-uscate așchii de lemn este inscriptibil și lumină în greutate.Este o alegere ideală pentru agățat pandantive.Material Natural, nu dăunătoare miros.

4. Aplicarea pe scară largă: echipat cu curea de agățat, aceste fulg de nea rumeguș sunt foarte potrivite pentru Crăciun, Anul Nou, iarna, și așa mai departe.Acest lucru va fi un decor frumos pentru pomul de Crăciun, fereastră, sau șemineu, și, de asemenea, un bun cadou de Craciun sau cadou de casa noua.

5. Foarte potrivit pentru pomul de Crăciun decor, creând un fermecător hotel de vacanță de Crăciun în țara minunilor și fericit atmosfera de petrecere și frumoase amintiri de vacanta.Cadoul perfect pentru familie și prieteni!

Caietul de sarcini:

Nume produs: Crăciun din lemn pandantiv

Material: lemn

Culoare:4 modele pentru a alege de

Ambalare: 12/cutie

Crăciun clopot dimensiune: singur 6*6 cm

Pomul de crăciun dimensiune: 5.7 cm*5 cm

Crăciun stele cu cinci colțuri dimensiune: 5.5*5.5 cm

Pachetul Inclus:12pcs * Crăciun pandantive din lemn

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual

  • Origine: NC(de Origine)
  • AMBALARE: Cutie Cadou
  • Tip de en-Gros: No
  • Setați Tipul: No
  • Numărul De Model: Fulgi De Zăpadă De Crăciun Pandantive

Tag-uri: nasa ornamente de crăciun, pen diy de crăciun, woodland ornamente de crăciun, gros decor, iarna decor de vacanță, decoratiuni de craciun antic, sticlă mănuși de crăciun, cristal decoratiuni acasă, soarele ornamente de crăciun, lână pomul de crăciun.

0 Recenzii pentru asta