AMVR OOM VR Faciale de Aerisire Suport Moale Anti-Scurgeri de Lumină din Piele PU Spuma de Fata Înlocuirea Capacului Față Pad pentru Oculus Quest 2

AMVR OOM VR Faciale de Aerisire Suport Moale Anti-Scurgeri de Lumină din Piele PU Spuma de Fata Înlocuirea Capacului Față Pad pentru Oculus Quest 2

(3 Recenzii)
134.37lei 87.34lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

[Păstra pentru Oculus Quest 2 Curat și Sudoare-dovada]pentru Oculus Quest 2 Fata de Capacul este fabricat din piele PU și burete spumă, care este moale și confortabil.Se poate păstra Quest 2 set de căști VR curat și pentru a evita fiind îmbibată de sudoare.Se poate aduce mai mult de partajare și de experiență, și puteți sincer împărtășiți dispozitiv VR cu familia și prietenii.

[Elastic & Vent & Moi Faciale Interfață Consolă]pentru Oculus Quest 2 VR Faciale Interfață Suport foloseste un design unic, de ventilație și de evacuare.Se poate de evacuare a gazului generat în VR ochi acoperi, dar nu există nici o scurgere de lumină.Fata de interfață capacul este fabricat din material special TPU, care este moale și elastic.Acesta va face să vă simțiți confortabil și relaxat.

[Mai bine VR Câmpul de Vedere și Anti-scurgere Lumina]Vine cu 2 buc de înlocuire piele PU spuma capacul (8 mm&12 mm) si 2 buc Pene Laterale din Piele Tampoane de Spumă, care se pot potrivi mai multe persoane se confruntă cu forme și domeniul lor de vedere.Acestea sunt ușor de curățat, folosiți doar o cârpă sau servetele umede pentru a elimina transpiratia.

[Anti-scurgere Pad & Lentile de Protecție a]Silicon Pad Nas poate preveni scurgere de lumină în timpul utilizării și a oferi o mai bună experiență VR.Personalizat VR lens cover este făcut de densitate mare EVA, protejând pentru Oculus Quest 2 pahare de la zgârieturi, murdărie și praf.

Culoare: negru

Material: piele PU

Conținutul Pachetului:

1 * pentru Oculus Quest 2 Faciale Interfață Suport

2 * pentru Oculus Quest 2 din Piele Acoperi Fata(8mm/12mm)

2 * Pene Laterale Din Piele Tampoane De Spumă

1 * Anti-scurgere Pad Nas

1 * pentru Oculus Quest 2 VR Lens Cover

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Compatibil Marca: pentru Oculus
  • Tip: Pad
  • Volumul: -
  • Dimensiune: -
  • Model compatibil: pentru Oculus
  • Numărul De Model: vr-cască de realitate virtuală accessaries
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Bundle1
  • greutate: -

Tag-uri: vakdon quest 2 mânere, scopul vr cutie, link-ul oculus qwest 2, autocolant index transparent, quest 2 folie, oqulus quest 2 arma, nedefinit pantaloni, miata guri de aerisire, oculus supapa, lg vr cutie.

3 Recenzii pentru asta
Ikromjonbaron - 2021-12-03

MULTUMESC.

Jeufmaster - 2021-11-13

100% real, a crezut că a fost de gând să fie o copie. Se potrivesc excelent. Foarte, foarte fericit. .

SarkKirishian - 2022-01-25

Pentru câteva zile. Este mult mai confortabil decât originalul quest 2. Acesta a emis un pic mai devreme decât ETA. Nu este nevoie de a comunica cu Vanzatorul, la toate. .