XIAOMI MIJIA Vid Acarianul Remover pentru Acasă Aspirator 12000PA ciclon de Aspirare Perie Quilt Pat UV de sterilizare, de dezinfectare

XIAOMI MIJIA Vid Acarianul Remover pentru Acasă Aspirator 12000PA ciclon de Aspirare Perie Quilt Pat UV de sterilizare, de dezinfectare

(0 Recenzii)
446.53lei 227.71lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

MIJIA Vid Acarianul Remover Caracteristici Principale

* De 10000 de ori/min înaltă frecvență lovind fibre * UV-C de sterilizare, de dezinfectare, de 99% de sterilizare și 90% mite ștergere * 12000PA mare de aspirare, de 1000 de ori/minut înaltă frecvență hit-uri * 50℃ aer cald pentru a elimina umezeala * Triplu de filtrare * 20cm larg gura de aspiratie * Filtrare sprijină de spălat

Parametrii detaliate

MIJIA Vid Acarianul Remover 12000PA mare de aspirare de Înaltă frecvență bate UV-C de sterilizare 50℃ aer cald pentru a elimina umezeala de 10000 de ori/min înaltă frecvență lovind fibre UV-C de sterilizare, de dezinfectare, de 99% de sterilizare și 90% mite îndepărtarea 12000PA mare de aspirare 50℃ aer cald pentru a elimina umezeala Triplu de filtrare 20cm larg gura de aspiratie Invizibil acarieni, pune în pericol sănătatea ta și a familiei tale.In functie de cercetare și investigare, curat quilt are sute de milioane de acarieni detectat. 5 Moduri eficiente de curățare. 99% sterilizare, 90% îndepărtarea de acarieni de Mare viteză a lovit, UV-C, cu raze ultraviolete sterilizare, mare de aspirare e de rahat departe acarienii și acarianul excremente, și se usucă repede. De 1000 de ori/minut înaltă frecvență hit-uri.Acest lucru se poate separa de acarieni și textile. 2300 rpm/min, electric cu role perie moale.Curățare merge mai adânc. 12000PA, puternic puterea de aspirare.Curatare profunda de acarieni & praf și părul.UV-C raze ultraviolete de sterilizare și dezinfecție.Eliberarea 254nmUV-C razele ultraviolete, distruge ADN de bacterii și acarieni. 50℃ aer cald pentru a elimina umezeala Triplu de înaltă eficiență de filtrare, evacuare de aer proaspăt. 1. Pinhole sita din otel de 2. Filtru HEPA 3. Filtru de carbon activ burete 20cm mare gura de aspiratie Lucra eficient, curățare Completă de repede.Scufundarea structura, design ergonomic.Simplu și convenabil de a folosi.tookfun.Filtrarea susține spălat, reciclare

1.Acceptam carduri de credit, TT remitențe, Western Union, MoneyGram și alte metode de plată.Dacă aveți probleme cu plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1.Putem trimite colete prin DHL / Fedex / UPS, cele mai multe țări / regiuni se poate ajunge în termen de 7-15 zile lucratoare.

2. Dacă nu ați primit pachetul in termen de 15 zile după ce a fost trimis, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări pachetul și vă va contacta cât mai curând posibil, vom avea satisfactia ca scopul nostru!

3.Taxe de Import/ Taxă/ Taxe nu sunt incluse în prețul de elemente sau Taxa de Transport,Aceste Taxe sunt cumparatori responsabilitatea.

4. Despre declarația vamală Sfat: în Funcție de experiența noastră, în scopul de a ajuta cumpărătorii reduce plata taxelor vamale, vom declara la vamă la 30%-45% din prețul real al mărfurilor.Cu excepția Braziliei, Brazilianul a reglementărilor vamale trebuie să declare prețul mărfurilor,Dacă aveți opinii diferite, vă rugăm să ne spuneți.

1. Multumesc pentru tot feedback-ul pozitiv.Vom face cele mai bune noastre de a oferi clientilor nostri cu cea mai înaltă calitate a produselor.

2. Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați o lauda de 5 stele.Acest lucru este cel mai important pentru noi.Ta revizuire de 5 stele va fi apreciat și încurajat.

3. Dacă ne dea o laudă de cinci stele și să introducă prietenii pentru a cumpăra, vom da tu și prietenii tăi reduceri

4. Feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problema.Dacă întâmpinați probleme la primirea coletului, vă rugăm să ne contactați în primul rând, fără a părăsi feedback-ul negativ, vă mulțumesc.Trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

Garanție:

Oferim garanție de doi ani pentru produs.Dacă nu există nici un prejudiciu, va vom trimite piese pentru gratuit, vă rugăm să-l instalați (va vom trimite video de instalare).Dar dacă este artificial deteriorat, trebuie să plătească niște taxe.

  • De viață a bateriei: 120min
  • Nume De Brand: Esyhey
  • Dimensiune(mm): 248*221*139mm
  • Aspirație: 12000PA
  • Numărul De Model: MJCMY01DY
  • Data De Lansare: 2021
  • Putere (W): 350W
  • Tip filtru: HEPA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune (V): 220V
  • Certificare: CE

Tag-uri: deisen aspirator, xiaomi adeziv remover, multimetru amperi acarianul, set de pat golosinas150, pat câine ușor de curățat, pudra anti-acarieni, kaiser pompa de vid, xiaomi mijia wireless uv, xiaomi mijia m1 aspirator, thailanda ciclon.

0 Recenzii pentru asta