1Pair BBQ Grill Mănuși de Gătit Extreme de Căldură Rezistent la Cuptor Mănuși de Sudură de Înaltă Temperatură de Bucătărie, Mănuși pentru Gratar

1Pair BBQ Grill Mănuși de Gătit Extreme de Căldură Rezistent la Cuptor Mănuși de Sudură de Înaltă Temperatură de Bucătărie, Mănuși pentru Gratar

(2 Recenzii)
14.84lei 10.11lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

-Manusile au căldură extremă flacără și se taie rezistent, stabil poate oferi ultra protecție împotriva căldurii de până la 800 de grade Celsius.

-Rezistente la căldură GRĂTAR mănuși anti-tăiere, anti-coliziune, anti-sparge și puncție rezistente, care te face mai în siguranță atunci când se lucrează cu cuțite.

-Confectionata din nailon de înaltă calitate de înaltă rezistență material polietilenă, e moale, rezistent, anti-opărire și durabil.

-GRĂTAR mănuși lungime 24cm, latime este de 15 cm, inaltimea este de 2cm.

-Ele pot fi folosite pentru GRATAR, copt, gătit, tăiere, pentru prelucrarea lemnului și etc.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Mănuși de GRĂTAR

Material:Nylon,rezistenta de Polietilena,Nitril Mată

Dimensiuni:

L:24*15 CM

M:22*14CM

Pachetul Include:

1 pereche de Manusi

  • Material: Polietilenă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: cuptor
  • Pachetul Include: 1pair Mănuși

Tag-uri: termică, mănuși rezistente la căldură, mănuși de iarnă wiolen, vintage cuptor mitt, mănuși de cuptor silicin, kamado mănuși de grătar, nedefinit pantaloni, ace grătare, silicin mănuși de bucătărie, bicarbonat de mănuși de bumbac, coture mănuși de iarnă.

2 Recenzii pentru asta
Johnnyboy6785 - 2022-01-12

nu este absolut de căldură rezistent la obișnuite обрезиненные fine mănuși !!!! a luat în mână o foaie de copt toată căldura чуялся! a trebuit să veche прихваткой....nu recomand.

Anet 15 90 - 2021-12-06

se ven bien., gruessos. aun nu hago mi asado asique espero funcione.