Sueea® Automate De Sticlă Clatiri Automată Cupa Mașină De Spălat Bar De Sticlă Clatiri Cafea Ulcior Se Spală Cupa Instrument Chiuveta De Bucatarie Accesorii

Sueea® Automate De Sticlă Clatiri Automată Cupa Mașină De Spălat Bar De Sticlă Clatiri Cafea Ulcior Se Spală Cupa Instrument Chiuveta De Bucatarie Accesorii

(2 Recenzii)
110.31lei 47.45lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Nu este nevoie pentru a curăța interiorul cupei manual, cupa este curat în câteva secunde prin apăsarea în jos.

"Acest lucru este ATÂT de MINUNAT!Nu pot să cred că am fost clătire cu ochelari, cu un simplu robinet în trecut.Mă simt ca un prost.Acum, e atât de ușor, și de fapt am folosi mai puțină apă decât în piatra-vârstele înainte de a am avut acest pahar clatiri.Fiecare casă din America ar trebui să aibă unul dintre aceste. "

-Bauman

Caracteristici principale

➤ Puternic de curățare.

Jeturi puternice de apă clătiți bine reziduuri în câteva secunde , în timp ce un subtil consola direcționează fluxul de apă de la chiuveta din bucătărie pentru o curățare ușoară.

Sfaturi:

Paharul inclus cârpă absorbantă va absorbi apa din paharul imediat după ce îl curățați și pentru a preveni formarea de bacterii

➤ Gama larga de aplicatii.

De la biberoane la pahare de vin pentru a călători cani, e ușor să clătiți aproape orice de băut ustensilă , astfel încât să puteți reduce înmuiere și de spălare de timp , reduce intensitatea forței de muncă, de a crește eficiența și de a îmbunătăți curățenia .Este prima alegere pentru spălat cești în bucătărie.

➤Usor de utilizat.

Transforma cana cu gura în jos și apăsați ușor partea de jos a canii automat jet de apă pentru curățare.După curățare cupa, scoateți cupa, opriți pulverizarea apei și curățarea este completă.

➤ Usor de instalat.

Când de înaltă calitate, material ABS, corpul este din cupru, placare suprafață, durabil , acesta poate fi coordonat cu orice robinet și poate fi ușor de instalat în gol blat standard găuri.Necesare linie de alimentare (inclus) poate fi conectat fie la cald sau la rece de alimentare cu apă linie.

➤ Instrucțiuni De Instalare.

Acolo trebuie să fie de cel puțin 2 cm de spațiu în jurul găurii de prindere și nu mai mult de 2.25 cm de la centrul găurii la marginea chiuvetei - a se asigura că apa curge în chiuvetă, mai degrabă decât punerea în comun de pe blat.

Caietul de sarcini

Dimensiune

(H*W*D)

17.5 x 9 x 1.2 cm / 6.9 x 3.6 x 0,5 cm

Material

Din oțel inoxidabil

Greutate Produs

860g / 1.9 lb

Culori

Negru

Conținutul Pachetului

1 * Cupa de curățare mașină + ceașcă cârpă absorbantă

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată în imagine.

În ceea ce privește conductele de apă și tee conector în valoarea noastră seta, de asemenea, le pot cumpăra de la magazinul de hardware locale.

  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Nume De Brand: isfriday
  • Numărul De Model: Automate De Sticlă Clatiri
  • Pahar de vin tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: plută bucătărie, gintama accesorii, v cupe, accesorii pentru biciclete cafea, lycra cupa, mor de cafea, glam pahar de vin, cizme de sticlă, nedefinit pantaloni, pahar sticla si.

2 Recenzii pentru asta
Diegus Diego06 - 2022-01-26

Gunoi produse aleatorii.

Mgarmoniya - 2022-01-17

foarte Repede.