Masina De Rotire De 360° Economisirea Forței De Muncă Jack Clichet Wrenchs Anvelope Roata Levierul De Mână Set Auto Jack Clichet

Masina De Rotire De 360° Economisirea Forței De Muncă Jack Clichet Wrenchs Anvelope Roata Levierul De Mână Set Auto Jack Clichet

(0 Recenzii)
72.45lei 40.55lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici :

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*De economisire a forței de muncă jack mânerul este simplu și ușor de utilizat.

*Structura este durabil și anti-rugina.

* Foarte potrivit pentru utilizarea de călătorie și de urgență roată/anvelopă de înlocuire.

*Modele aplicabile: motociclete, masini de familie, SUV, vehicule off-road, etc.

*[Design Ergonomic, economisirea forței de muncă] slim ocupa respectă design ergonomic, și armat cu clichet cap de design este mult mai robust și economisirea forței de muncă.

*Durabil și anti-rustDurable, structură puternică, anti-rugina.Cheia tija este strâns conectat cu mâner din plastic, deci este ferm și nu este ușor să cadă.

*[Ușor de utilizat] în condiții De siguranță și de economisire a forței de muncă jack mânerul este simplu și ușor de utilizat.Ideal pentru utilizarea de călătorie și de urgență roată/anvelopă de înlocuire.Atât bărbații, cât și femeile pot folosi cu ușurință.

*[Duritate mare si Cuplu Mare] este forjat cu o grosime de oțel, tratate termic ca un întreg, cu duritate mare, cuplu mare, tenacitate bun, puternic și durabil.

*[Domeniul de aplicare] Potrivit pentru motociclete, mașini decapotabile, SUV, vehicule off-road, etc., nu este potrivit pentru camioane și furgonete.

*Economisirea forței de muncă jack clichet foarfeca jack garaj anvelope roată mâner cheie

Pachetul Inclus:

1buc economisirea forței de muncă cheie

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Modelului: Economisirea forței de muncă cheie
  • Tip De Element: Masina Mufe
  • Certificare: Nici unul

Tag-uri: auto jack tampoane, set m jack tip electric, încărcător portabil drăguț jack, jack skellipton set de lenjerie de pat, cablu din jack, masina rc 18 lift, pth50 palet jack, usb-c 2 mufe adaptor, jack anderson masina, jack ochs masina.

0 Recenzii pentru asta