Automobile Capacitate Baterie Tester PZEM-013 0-200V DC Tensiune de Alimentare Curent Capacitate Metru Rezistenta Ampermetru 0-300A Șunt

Automobile Capacitate Baterie Tester PZEM-013 0-200V DC Tensiune de Alimentare Curent Capacitate Metru Rezistenta Ampermetru 0-300A Șunt

(1 Recenzii)
65.98lei 32.99lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Display 9 grupuri de date pe un singur ecran.Cele mai multe dintre datele pe piață au o singură funcție pentru a afișa un set de date, și upgrade-ul poate afișa 9-ziua parametrii de volum, în același timp, și diverși parametri sunt clare și vizibile.

2. Plin unghi de vizualizare LCD, fructe-cum ar fi de film STN plin unghi de vizualizare ecran LCD, fiecare grad te face să arăți bine.

3. De înaltă precizie cip de control.De înaltă precizie de bază, selectate de dispozitive electronice, față-verso, layout design, și solid și în condiții de siguranță a procesului de sudare.

4. Acesta poate fi utilizat cu o varietate de pachete.Acesta poate fi asortat cu o varietate de pachete pentru clienții de a alege de la, pentru a satisface nevoile diferite ale clienților, și de a utiliza mai flexibil.

5. Armat nailon material.Extern de eșantionare armat nailon material, plin de elasticitate fără a se rupe.

Descriere:

Acest produs acceptă parametru electric de măsurare, de alarmă, alarmă prag prestabilit, butonul de reset, power-down de stocare a datelor, cu ecran mare LCD ecran complet și iluminare de fundal funcții.

Caietul de sarcini:

model: PZEM-013

Actual gama de măsurare: 0-10A

Gama de măsurare de tensiune: 0-200V

Puterea gama de măsurare: 0-2000 W

Impedanta gama de măsurare: 0-1000ohm

Precizia de măsurare: 1%

Pachetul Inclus:

1 * Multimetru (fără baterie)

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Gama De Măsurare De Tensiune: 0-200V
  • Nume De Brand: ANENG
  • Model: PZEM-013
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Precizie De Măsurare: 1%
  • Actual Gama De Măsurare: 0-10A
  • Impedanta gama de măsurare: 0-1000ohm
  • Puterea Interval De Măsurare: 0-2000 W

Tag-uri: 45 dc baterie, ceas seiko skx 013 38mm, contor de energie lozie rs485, garmin puterea de metri, condensator ceramic 122 pf, esr metru 02, priza 12v 300a, rezistor 300a, condensator 224j masina 84v, contor de energie 380v rs485.

1 Recenzii pentru asta
Namuna Siti 93 - 2021-12-15

Frumos tester, nu a văzut nimic mai bine. Am încercat un alt unul mic cu aproximativ aceeași parametri-nici o comparație nu merge cu asta. Pe acest Tester a făcut o auto-propulsate Powerbank pentru o notă-latra complet înainte. Singurul lucru pe care aveam de-a face, deci, cu puterea-în orice caz, să nu depășească 9 V, altfel se arde plane de pe sursa de alimentare. Puterea ar trebui să, de asemenea, să nu fie mai mică de 3 V-valoarea optimă de 5 V, de asemenea, circuitele de intrare imitând rola face o eroare (5... 10mA). A terminat Așa-pune rola de pe produse alimentare și sudat dioda la intrare (a se vedea. Foto). Cumparat deja un alt astfel de tester pentru o sursă de alimentare universală-și acolo, de asemenea, va veni în jos. La producător și vânzător vă Mulțumesc foarte mult. Am recomanda-o pentru toată lumea..