5 BUC Pescuit Float Stick de Lumină Fluorescente Lightstick Noapte Tija Float Lumină-Întuneric Glow Stick Util o Mulțime de Pescuit

5 BUC Pescuit Float Stick de Lumină Fluorescente Lightstick Noapte Tija Float Lumină-Întuneric Glow Stick Util o Mulțime de Pescuit

(0 Recenzii)
2.69lei 1.37lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Atrage de pește: pescuit luminos tija poate atrage de pește și de a vedea în mod clar momeala pe momeala.

2. Ușor de utilizat: crush interioară de sticlă, l joace în mod egal pentru a emite lumină, și puneți-l pe float, vârful stâlpului și o parte sub apă.

3. De lungă durată lumină: Acest pescuit stick de lumină poate emite lumina timp de aproximativ 12 ore, la o temperatură ambiantă de 25°C.

4. Vedere lunga distanta: 30 de metri de vedere la distanță, acces ușor, permițându-vă pentru a vedea pește clar pe timp de noapte.

5. 5 piese: sunt 5 bucăți de pescuit bastoane de lumină, care poate satisface pe deplin nevoile dumneavoastra.

Descriere:

Pescuit stick de lumină este ușor de accesat și ușor de utilizat, care poate atrage de pește și să vezi peștii în mod clar.

Caietul de sarcini:

Stick de lumină dimensiune: 4.5*37mm

Vizualizarea distanta: 30m

Greutate: 4.46 g

Luminos ora: 12h

Pachetul Inclus:

5 buc/set * stick de lumină

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Luminos timp: 12h
  • Lumina stick de dimensiune: 4.5*37mm
  • greutate: 4.46g
  • Distanța De Vizualizare: 30M

Tag-uri: rban strat de bază, tija de titan combo, flux rod combo, pliabil sac de pescuit 150cm, flurocent linie de pescuit, distractiv de pescuit float, pescuit float bobber platforme, funda lightstick, bobber cutie de pescuit, introduce luminos float.

0 Recenzii pentru asta