La Îndemână Fereastra Groove Perie De Curățare

La Îndemână Fereastra Groove Perie De Curățare

(1 Recenzii)
4.68lei 4.63lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Fereastra Groove Perie de Curățare Groove perie de curățare poate curata praful de bine și păstrați-vă curat și confortabil pe tot parcursul zilei!Caracteristici principale ★[Material de Înaltă calitate]

Fabricat de înaltă calitate, material PP si moale peri din nylon, este puternic si rezistent, are o capacitate puternică de decontaminare, nu lasă păr, și nu este ușor de varsta.Design-ul cu un mic făraș face mai convenabil de a folosi.

★[Decalaj De Curățare]

Este ușor de curățat greu-la-ajunge la zonele și mici găuri/orificii pentru uși glisante piese și fereastra de închidere pentru terase și dușuri.

★[Design Ergonomic]

Peria de curățare are o ergonomie ridicată mâner, care poate proteja mâinile tale de la un prejudiciu și de a avea o vedere clară.

★[Doi-in-unul Multifuncțional Design]

Este detașabilă, ușor de utilizat, și ușor pentru a stoca, cu propriile sale cârlig gaură, care poate fi agățată pentru a economisi spațiu atunci când nu este în uz.

★[Multi-scop]

Poate fi folosit pentru tastaturi, sertare, coltare, dulapuri, ferestre, usi șine, și mașină de prize de aer.ect.Folosind Metode Curate cu o perie în primul rând, apoi ștergeți cu o racleta

Caietul de sarcini numele Produsului Greutate 17 G~28G Dimensiune Produs

(L x W x H) 20 × 5 × 3 cm / 7.9 × 2 × 1.2 cm Conținutul Pachetului Creative Fereastra Groove Perie de Curățare× 1

Material PP + perie de nailon Notă din Cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

  • Stil: Mână
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Utilizare: Fereastra

Tag-uri: perie stilou detaliază, omul perie cu aer cald, elektrish burghiu perie, hurican parbriz, antic masina de spalat vase, betty perie de păr, ahs perie de carbon, basseus aspirator, pensulele acuarela respect, lufa ochiurilor de plasă.

1 Recenzii pentru asta
Piedude5 - 2021-10-13

Toate corectă vânzător recomandat.