50W Bi Lentile led Pentru Faruri H1, H4, H7, 9005 9006 Lumini LED Hiperboloid Matrice Proiector de 3 inch, Mașină de Lentile de Reabilitare Hella 3 5r

50W Bi Lentile led Pentru Faruri H1, H4, H7, 9005 9006 Lumini LED Hiperboloid Matrice Proiector de 3 inch, Mașină de Lentile de Reabilitare Hella 3 5r

(2 Recenzii)
661.67lei 529.33lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

50W Bi Lentile led Pentru Faruri H1, H4, H7, 9005 9006 Lumini LED Hiperboloid Matrice Proiector de 3 inch, Mașină de Lentile de Reabilitare Hella 3 5r

Aceasta este ultima noastră BI-LED kit design hiperboloid cu lentile optice care împărțit în 2 părți, luminile de întâlnire se va aprinde de lentile de mare și de înaltă fascicul va trece prin de la mare+mic obiectiv de a îmbunătăți luminozitatea de 30%.

Caietul de sarcini:

Proiector Lentilă Dimensiuni: 3.0 Inch LED Chips-uri: 6 buc+3 buc Mașină Nivel de Chips-uri.Temperatura de culoare: 6000K.Model de Tip: LHD(Default)/RHD.Tensiune de intrare: DC 10V-15V.Putere nominala: 35W ±5W (faza scurtă), 50W ±5W (High beam).Durata de viata: >50000hrs.Răcire Stil: Built-in radiator ventilator, cooler 40% decât altele.LED Driver: Built-in intelligent driver pentru instalare ușoară și rapidă.Fan: de Mare viteză silențios turbo ventilator, 12000rpm.LED Chips-uri: 6 LED-uri de la high low beam + 3 extra CONDUS la faza lungă.3 suplimentar Led-uri la mare fascicul prin mici lentile convexe de a face evidențiază super se concentreze și să se aprindă 30% mai mult pe drum.Sistem de racire: Cu o calitate înaltă a ventilatorului de răcire și de aluminiu, disiparea căldurii module, eficiență ridicată de disipare a căldurii.Fast speed ball bearing fan, dar cu mult mai multe sunete tăcute și fiabile de calitate.Perfect Fascicul de Unghiul: --Low Beam: Cu, evident, tangenta, cu unghi larg de design,precisă a punctului de focalizare. --High Beam: Precis de focalizare lungime, timp lumina reflectoarelor, nu astigmatism.Lumină de Ieșire: de a Crea o distribuite în mod corespunzător și în lat fascicul de model.Linia de tăiere este frumos și ascuțite, perfect fascicul de model fără zona oarbă și pete intunecate. 3 Opțiuni de instalare:

(1) Cu același suport ca Hella 3R G5 suport.Este ușor de a înlocui originalul proiector lentilă.

(2) Cu H4 adaptor de priza, poate fi instalat pe H4 far fara sa-ti tai reflector.

(3) Cu H1, H4, H7, 9005 9006 adaptor priza universal se potrivește pentru cele mai multe mașini fără/cu modificări minore.

Pachetul Include: 2 x 3.0" Hiperboloidul Bi-Lentilă LED

Note: 1. Acest bi-led, lentila este fara capace, dacă aveți nevoie de 3.0 capace pentru acest kit, vă rugăm să verificați link-ul următor și alegeți cea pe care o preferați, vă mulțumesc! 2. Acest proiector lentilă este fara canbus sistem, pentru a evita tabloul de bord problemă, vă rugăm să adăugați LED-uri canbus decoder la următorul link.

1. Vă rugăm să verificați în mod clar o imagine, descriere și rețineți că, din cauza influenței de rezoluția monitorului și mediu, imaginea color poate fi putin diferit de obiect material. 2. Pentru a accelera comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați solicitarea de detaliu, cum ar fi temp de culoare, tip bec etc, și lăsați-ne detalii de contact numele, adresa, numărul de telefon/numărul de telefon, codul poștal. 3.Vă rugăm să înțelegeți că taxelor vamale depinde de legea în țară mare, este în afara controlului nostru.Orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către cumpărător. 4. Vă rugăm să păstrați toate etichetele produselor inițial ca intretinere certificat. 5. Producția de balast este de mare votage linie, vă rugăm să nu-l taie pentru rejoint, nu este sigur și poate nuse întreținere.

1. Produsele comandate vor fi în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 2. Putem livra prin China Post, HK Post, EMS, DHL, FEDEX, TNT, în calitate de client numit sau ca pe noastre comerciale.Timp de transport maritim pentru referință: UPS și DHL: 4-8 zile lucratoare (depinde de țară livrate) EMS: 10-20 zile lucrătoare (depinde de țară livrate) China Post: 10-40 zile lucrătoare 3. Dacă nu poți primi bunuri în 30 de zile după efectuarea plății facut, pls să ne anunțați în timp util, și vom încerca să ajute. 1. Toate produsele sunt testate inainte de livrare pentru a asigura cumpărătorului de a primi de bună calitate și dreptul de bunuri. 2. Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Mărfurile care este deteriorat ormissing componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu properpackaging.După ce a primit produsele, va vom returna imediat.

1. Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an. 2. Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.Ca soonas vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

  • Tip 3: Auto LED Proiector Lentilă
  • Numele Modelului: BRI-MD01
  • Tip 12: DIY Bi-led Proiector Obiectiv Kit
  • Tip 8: Bi-led Proiector Lentilă Pentru Masina
  • Nume De Brand: BRITUNE
  • Tip 11: Bi-led Proiector Obiectiv Kit
  • Tip 9: Hiperboloidul Proiector Lentilă DIY Bi-led
  • Tip 4: Bi-led Proiector, Lentila Far
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip 15: Matricea de LED-uri Faruri
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: Universal
  • Tip 5: Faruri cu LED-uri Pentru Proiector Lentilă
  • Tip 10: Bi-led Proiector Lentilă de Asamblare
  • Tip 13: Bi-led Proiector Lentilă Schimba
  • Certificare: CE
  • tip 7: Bi-led-uri Faruri Lentile
  • Tip 1: Hiperboloidul Lentile Pentru Faruri
  • tip 6: Hiperboloidul Proiector Lentilă LED Lumini
  • Dimensiune: 3.0 inch
  • Tip 2: led-uri auto
  • Tip 14: Bi-Lumini led-uri
  • Tip De Element: Obiectiv, Lumina De Aprovizionare
  • Speciale: Bi-Lentilă LED
  • Tip Soclu: H4
  • Utilizare: Retrofit

Tag-uri: pălărie matrice rgb, adaptor h4 h 9, imax matrix, katur faruri led, iph bi led, martin matrice poster, hella epocă lumini, inel h1, nedefinit pantaloni, zdat h4 led.

2 Recenzii pentru asta
Eliascapo1942 - 2022-01-19

calitatea este foarte buna..

Mencelnet - 2022-01-12

Corespunde descrierii. livrare la Ucraina 21 de zile. vânzătorul este sociabil. Am facut o reducere. Recomand produsul si de la vânzător..