De tip C USB-C PD2.0 3.0 PD3.0 DC Încărcare Rapidă de Încărcare Declanșa de Votare Detector de Notebook Alimentare Schimba Placa Modulul 3-20V

De tip C USB-C PD2.0 3.0 PD3.0 DC Încărcare Rapidă de Încărcare Declanșa de Votare Detector de Notebook Alimentare Schimba Placa Modulul 3-20V

(0 Recenzii)
35.45lei 21.27lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici

Acest produs poate declansa orice tensiune care îndeplinește PD20 caietul de sarcini, cu o tensiune de 3-20V și un curent de 0-5A.După declanșarea, utilizatorul poate furniza back-end de test de sarcină sau de a folosi prin USB de priza sau auto-cablu de sudare.

Instrucțiuni de utilizare

După pornire, ZY12PDS va intra PD mod implicit, și luminile colorate constantă arată roșu, indicând faptul că default 5V a fost aplicat.Dacă adaptorul suporta mai multe tensiuni, puteți să faceți clic pe comutator tactil pentru a comuta tensiunea de ieșire.Luminile colorate sunt pe și de echilibru [Roșu, Galben, Verde, Albastru, Albastru, Violet, Alb] arată corespunzătoare 1-7 tensiune și curent de ieșire de grup, aplicarea efectivă adaptor.

Dacă adaptorul nu are suport PD modul timeout de conexiune este anormal sau cererea nu reușește să răspundă, luminile colorate flash rosu.

Modul de setare

Atunci când puterea pe, luminile colorate vor clipi o dată și culoarea indică modul de lucru în curs.Apăsați și țineți apăsat butonul și apoi porni.După ce luminile colorate flash repede, să mergem pentru a introduce setarea, apăsați scurt pentru a comuta culoarea de lumini colorate, apăsați lung pentru a salva lumina.

Colorate culoare corespunzătoare funcției:

Roșu: butonul pentru a comuta de tensiune,

Galben: se aplică pentru 8-10V,

Verde: se aplică pentru 11-13V,

Verde: se aplică pentru 14-16V,

Albastru: se aplică pentru 18-20V,

Violet: se aplica pentru cea mai mare tensiune,

Alb: de Votare pentru toate suportate tensiuni.

Aplica pentru cea mai mare tensiune de logică: Dacă difuzare 5, 9, 20, 20, 15V, apoi se aplică pentru 20V.Aplica pentru tensiunea cea mai mare valoare în emisiune.Dacă există mai multe de același valorile cele mai mari, se aplică pentru ultima.

Aplica pentru tensiune fixă logica: să Presupunem că ați setat 14-16V, difuzare 5, 14, 16, 15, 12V, apoi se aplică pentru 15V, se aplică pentru ultima tensiune în intervalul în emisiune.

Notă

Acceptă numai PD momeală de declanșare, nu are suport QC sau alte fast-încărcare, nu are suport mare port USB-C port de linie, aveți grijă să nu pentru a cumpăra unul gresit!

Acest produs este numai pentru utilizatori profesioniști.După ce PD este declanșat, este interzis accesul la echipamente care nu pot rezista la presiune.

  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: GXTH
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: ZY12PDS ZY12PDN
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: conector rev c, microfon usb c reducere, banca de putere de tip c, 30v dc tensiune alimentare 800w, stație de andocare usb suprafață c, încărcător usb c pd port, conector 2 minijack, incarcator usb de perete c pd, 3 4 motor de curent continuu, reglabil de alimentare 20v dc.

0 Recenzii pentru asta