De Lux Din Bumbac Câine Tricou Respirabil Primavara-Vara Moda Small Medium Large Puppy Brand Icon Valul De Companie Haine L0035

De Lux Din Bumbac Câine Tricou Respirabil Primavara-Vara Moda Small Medium Large Puppy Brand Icon Valul De Companie Haine L0035

(0 Recenzii)
105.49lei 63.28lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Dimensiunea Gât Bustul Înapoi

S 25cm 39cm 28cm

M 28cm 44cm 31cm

L 31cm 49cm 34cm

XL 34cm 54cm 37cm

Standardele de mărime varia în funcție de diferite materiale de îmbrăcăminte, astfel încât vă rugăm să verificați dimensiunea care se potrivește dvs. de companie inainte de a comanda.Memento: din Cauza lungă perioadă de timp de sosire de logistică internațională, dacă animalul tau este încă un catelus sau o pisicuta, vă recomandăm puteți achiziționa dimensiunea cea mai mare.

Pentru a preveni posibila contaminare a animalelor de companie, nu există retururi sau schimburi fără probleme de calitate.Astfel încât să fie sigur de a confirma dimensiunea înainte de plasarea unei comenzi.Multumesc!!!

Despre Ambalare:

1.Toate produsele folosesc ambalaje standard, de obicei, vom folosi spuma pungi pentru pachetul de produse.

2.Fiecare detaliu al procesului de ambalare este înregistrat cu supraveghere video.Vom verifica cu atenție ordinea și pachet pentru a vă asigura că totul este în stare bună înainte de expediere-l afară.

3. Ambalajul poate fi ușor deteriorate în timpul lung de procesul de transport, dar aceasta nu afectează eficacitatea produselor noastre.Dacă într-adevăr întâlni pachet daune vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi prima dată să se ocupe cu tine după ce a văzut informații.

Despre Transport:

1.Vom trimite comanda in 2-5 zile lucrătoare, și este nevoie de aproape 7-40 zile din China pentru tine.

2.După cum știți, timpul de livrare depinde de compania de transport maritim, aerian linie, personalizate și oficiul poștal local, astfel încât nu suntem în stare să-l controleze cu precizie.

3.Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, să ne ajute Să descoperi ce a mers prost.

Altceva:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt destul de utile pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele (fara poze)

Dacă aveți orice sugestii cu obiecte sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Aplicabile Rasa De Câine: Universal
  • Material: Bumbac

Tag-uri: designer de haine pentru câini mici, haine idei de spălătorie, sloganul tricou câine, moda haine copii 2020, con guler de câine, la câine haine, câine de lux pantofi, luxe haine de câine, umplute câine de lux, moda plin de câini.

0 Recenzii pentru asta