5pcs HD Sticla Temperata Pentru Samsung Galaxy Watch 3 41mm 45mm Ecran Protector pentru samsung galaxy watch 46mm 42mm Echipament S3 trupa

5pcs HD Sticla Temperata Pentru Samsung Galaxy Watch 3 41mm 45mm Ecran Protector pentru samsung galaxy watch 46mm 42mm Echipament S3 trupa

(1 Recenzii)
18.43lei 9.22lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Produs Caracteristici :

1.Special conceput Samsung Galaxy Watch 3 41mm 45mm 46mm 42mm Echipament S3

2.Duritate mare: Sticla material de înaltă temperat de prelucrare a oțelului,duritate suprafață de până la 8-9 h,rezistenta la impact este puternic,nu este ușor zgârieturi

3.Ultra-ridicat de transmisie a luminii: (transmisie de 98% sau mai mult) optice de transmisie de calitate, ultra-low reflection, grad ridicat de Transparență.

4.Sensibilitate ridicată: sticla este acoperit pe spate cu un puternic adeziv din silicon care face instalarea ușoară și acordă filmul ferm astfel încât să nu afecta ecranul tactil este sensibilitatea.

5.Automate de lipire: de Înaltă calitate, antistatice adsorbție film ,face produsul de unire și separare simplă,ușor de operat.acesta va automat bond ecran.

Caietul de sarcini:

Modele compatibile: Samsung galxy ceas

Material: sticlă călită

Culoare: sticlă Transparentă

Pachetul De Conținut:

1* Temperat Ochelari

1*instrumente de Curățare

1* Cutie De Vânzare Cu Amănuntul

Feedback-ul 1.Ne bazăm pe Maopub.ro reputație și de satisfacție a clienților de a reuși,prin Urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.dacă aveți o întrebare sau problemă despre comanda dumneavoastră,vă rugăm să contactați-ne în loc de a da negetive feedback-ul și dispute,vom răspunde la tine cât mai curând posibil și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca mereu să te ajute.Shippment 1.Va vom trimite pachetul în termen de 12 de ore de la plată.Și în funcție de țara dumneavoastră, pentru a alege cele mai bune de transport. 2.Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat? 1.Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate). 2.Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

  • Se potrivesc 1: pentru samsung galaxy watch 3 ecran protector
  • Caracteristici: Dovada Zero
  • Numărul De Model: 41MM/45MM
  • Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul: Da
  • A se potrivi 3: pentru Samsung galaxy watch 3 film de sticlă
  • Material: Sticlă Călită
  • Compatibil: Pentru Samsung Galaxy watch 3 41mm 45mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: Ecran Protector & Caz
  • Fit 2: pentru Samsung galaxy watch 3 temepered glass
  • Nume De Brand: Beiziye

Tag-uri: cadou femei orb, uf sticlă de ceas, t3 sticlă de ceas, galaxy watch 13 proteja, samsung s3 neo piese, samsung galaxy s3 2 saci, sos mobile watch, s3 neo piese, av mobile watch, cazul galaxy s3 lavaza.

1 Recenzii pentru asta
Trivedi Rohit9 - 2021-11-30

ARATA BINE.