Pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Transparent, rezistent la Șocuri Moale Caz Acoperire Pentru Samsung Galaxy 5G Telefon Airbag Clar Bara Shell

Pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Transparent, rezistent la Șocuri Moale Caz Acoperire Pentru Samsung Galaxy 5G Telefon Airbag Clar Bara Shell

(3 Recenzii)
8.89lei 4.87lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Puncte:

1、Compatibilitate Excelenta: transparent clar caz de protecție este special conceput pentru Galaxy Z Flip 3 5G.Notă: Doar în caz de protecție este inclus.

2、Perfect Materiale de Calitate: Realizate din premium TPU+PC, acest caz de telefon este rezistent și poate fi pliat și extins în mod frecvent.A făcut din lumină și material moale, acest caz de telefon caracteristici non-alunecare de suprafață, grosime ultra-subțire, vă aduce cele mai bune atingere.Această TPU caz de protecție are un strat impermeabil la adăpost telefonul de amprente și pete.

3、Protecție completă: Acest caz de protecție caracteristici 4 colțurile întărite la adăpost telefonul de la daune sau impact.Ridicat pe marginea din față pot, de asemenea, adăpost ecranul tactil de la zgârieturi, dacă vă picătură telefonul accidental.

4, Precizia de Tăiere: Close-montaj design se potrivește telefonul perfect.Acest caz de protecție pentru Galaxy Z Flip 3 5G este ușor de utilizat și de precizie tăiat oferă acces ușor la butoane, camera si portul de încărcare a telefonului.

5、Ușor de Curățat: Acest caz de telefon este ușor de utilizat și curat.Portabil și flexibil, acesta poate fi pus într-un buzunar sau în geantă.

Caietul de sarcini: Material: TPU+PC

Culoare: transparent

Aplicare: se potriveste pentru Galaxy Z Flip 3 5G

Lista De Ambalare:

Caz De Telefon*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

  • Origine: PH-ului(de Origine)
  • Design: Flip
  • Suport: Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
  • Compatibil Marca: Samsung
  • Numărul De Model: Caz
  • Material: TPU+Plastic

Tag-uri: accepterch caz, 5g zello telefon, nab cazuri de telefon, hun caz de telefon, poco 5g telefon, cazul smartphone 5t, accidentat telefon mobil capac, capace stralucitoare, galaxy z floare, samsung a32 5g scania caz.

3 Recenzii pentru asta
Yuanyanghg8888 - 2021-09-29

Conform Descrierii.

Sinenkogold - 2021-11-30

Ca imaginea prezentată, complet transparent, cu nr..

San4es 56 - 2021-10-15

oK.