Metal Jugul Suport de Montare pe Ghidon Oglindă Montare Suport pentru Apple iPad 9.45 inch GA Piloți Telefoane Tablete Accesorii

Metal Jugul Suport de Montare pe Ghidon Oglindă Montare Suport pentru Apple iPad 9.45 inch GA Piloți Telefoane Tablete Accesorii

(0 Recenzii)
15.08lei 8.74lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Pune tableta în cazul în care doriți-proiectat pentru piloții!

Usoare, reglabile pe înălțime, stabil și ușor de utilizat, care este potrivit pentru iPad stand și potrivite pentru GA piloți.

De asemenea, poate fi instalat oriunde pot fi prinse cu o clemă.

Potrivit pentru iPad-ul de instalare soluție cu lumină și complet reglabil de instalare, potrivit pentru cele mai multe calculatoare comprimat (maxim 9.45 inci), de 360 de grade dublu de bile în capul pentru o ajustare usoara, mini solid de aluminiu clemă automată, deschidere maximă de aproximativ 2.16 cm, poate fi fixat ferm și poate fi instalat de preferință în jug.

Potrivit pentru cele mai multe modele de Apple iPad si alte tablete de până la 9.45 cm/24 cm în dimensiune.

Pachetul include:

1*clemă suport

1*tablet suport

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: windish auto tableta, ipad stand ro, ipad 2s accesorii, tableta sta brațul liber, masina de comprimat celica, nedefinit pantaloni, ipad pro armor, araignee tablet stand, bumbac lenjerie de pat cu buline, tableta d0 inch.

0 Recenzii pentru asta