9 Culori Fard de pleoape Paleta Paleta Mata Sclipici, Fard de ochi Machiaj Ochi Pigmenti de Stralucire Umbra Strălucitoare Nud Paleta Diamon R6I8

9 Culori Fard de pleoape Paleta Paleta Mata Sclipici, Fard de ochi Machiaj Ochi Pigmenti de Stralucire Umbra Strălucitoare Nud Paleta Diamon R6I8

(0 Recenzii)
16.12lei 9.83lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% de brand nou de calitate

Ingrediente: vârf de ceară, extracte de plante

Culoare: 1#ciocolata, 2# rose

Caracteristică:

1. Doar treceți fard de pleoape, acest fard de pleoape stick are 9 culori diferite de a alege de la, cu doar un singur robinet, acesta poate oferi o uimitoare putere de acoperire!Usor de a crea sexy și fermecător machiajul ochilor!

2. Impermeabil și rezistent la apa de formulă, care poate menține ochi frumos machiaj pentru până la 8 ore de purtare, fara riduri sau decolorare.

3. Ușor de utilizat, puteți obține cu ușurință impecabil si un machiaj al ochilor.

4. Potrivit pentru diferite ocazii, noi oferim o varietate de culori, de la tonuri calde de pământ pentru a luminoase de culoare roșie și piersici.Dacă doriți naturale machiaj de zi cu zi sau de seara superba machiaj, aceste farduri de pleoape poate fi ușor de realizat.

Cum să utilizați: 1. Prima utilizare 1 mat culoare lumina la bază întreaga zona ochilor 2. Apoi, utilizați 2 pentru a unge soclu ochi și situată de viermi de mătase poziția

3. Utilizați 3 clipește pentru a suprapune în mijlocul soclu ochi

4. Aprofundarea colțurile interioare și exterioare ale ochilor și pleoapelor inferioare cu 4 culori de aceeași culoare și 1 punct adânc

Comentariu:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitori.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este produs de culoare

Pachetul Inclus:

1*Brodate paleta fard de pleoape

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: masiv paleta fard de pleoape, hudi paleta fard de pleoape, ceata paleta fard de pleoape, f fard de pleoape paleta, ahood paleta fard de pleoape, ni paleta fard de pleoape, luna paleta fard de pleoape, fard de pleoape paleta unicorn, focolu paleta fard de pleoape, nud paleta fard de pleoape.

0 Recenzii pentru asta