Masa de prânz Cutie 1000ML Cu 2 Compartimente Detasabile Ecologice BPA Free Bento Box Car Styling

Masa de prânz Cutie 1000ML Cu 2 Compartimente Detasabile Ecologice BPA Free Bento Box Car Styling

(0 Recenzii)
82.76lei 55.44lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Prânz Cutie 1000ML Cu 2 Compartimente Detasabile Ecologice BPA Free Bento Box Car Styling Descriere: Caracteristici:

1. Sănătos Materiale: pachet este simplu și elegant.Realizate din pp de silicon materiale, care sunt eco-friendly și poluare-free.Nostru bento box poate fi folosit în cuptorul cu microunde sau congelator pentru a menține ingrediente proaspete și sănătoase.

2. Compartimente Separate: designul flexibil de mobil compartimente nu numai ca separa alimente, dar, de asemenea, puteți regla proporția de alimente.Acolo este un orificiu pe capac, nu este nevoie pentru a deschide capacul, și puteți plasa direct în cuptorul cu microunde.

3. Accesorii de înaltă Calitate: Acesta este echipat cu Silicon TPE sigiliu, care oferă o excelentă performanță de etanșare pentru a preveni scurgerea de lichid alimente.O suprafață netedă a capacului, este ușor de curățat.În plus, o bandă de cauciuc realizate din tesatura ambarcațiuni, care se poate întinde pe zeci de mii de ori, pentru a preveni zgârieturi și alunecă.

4.Exclusive Dietetician: Rezolva prânz probleme pentru tine, nostru bento box vă ajută să economisiți timp și bani pentru luat masa.Dacă sunteți un student la școală, lucrător de birou, la picnic cu prietenii, vă puteți pregăti delicioase și alimente proaspete și să le ia peste tot.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Caietul de sarcini:

Capacitate: 1000ml

Dimensiuni: 19.1*11.9*6.8 cm

Caracteristici: poate încălzire cu microunde

Material: PP, silicon

Forma: dreptunghi

Pachetul Include: 1 x cutie de prânz

  • Nume De Brand: AUTO-ză
  • Tip De Material: Plastic
  • Tip: Scaun Crăpătură Cutie De Depozitare / Sac

Tag-uri: 1000ml baie din material plastic, strat dublu sac de masa de prânz femei, 1000ml negru sticle de plastic, 1000ml flacon de sticlă, sac de masa de prânz xiaomi, congelate 2 cutie de prânz, 1 buc 1000ml silicon sac, ipad 102 geanta cu 2 compartimente, plastic săpun dispenser 1000ml, termică masa de prânz sac de dimensiuni mari.

0 Recenzii pentru asta