Motocicleta Oglinda Retrovizoare 180 de Grade Lega Loc Oglindă cu unghi Larg de Lentile, Fără Pată Oarbă, Oglinda Retrovizoare Câmp Mare Clasic

Motocicleta Oglinda Retrovizoare 180 de Grade Lega Loc Oglindă cu unghi Larg de Lentile, Fără Pată Oarbă, Oglinda Retrovizoare Câmp Mare Clasic

(2 Recenzii)
49.63lei 26.80lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Motocicleta Oglinda Retrovizoare 180 de Grade Lega Loc Oglindă cu unghi Larg de Lentile, Fără Pată Oarbă, Oglinda Retrovizoare Teren Mare, Oglindă

Puncte:

1.Material de calitate: Această oglindă este fabricat din ABS+Chrome, durabil, nu este ușor de a sparge, sau zero, sau lăsați pata.

2.Accesoriu practic: Această oglindă este o oglindă parabolică, care este montat pe centru fata de o motocicleta/scuter cadrul piloti înainte de linia de vedere.

3.Mare pentru Blind Spot: Datorita locul de montare în cadrul piloti de linie-de-vedere, face mult mai evident pentru rider atunci când un potențial pericol intră în unghiul mort zone, montate lateral, unghi larg de oglinzi retrovizoare pentru unghiul mort.

4.Unghi larg de Oglindă: O continuă curbă orizontală dă rider 180 de grade pe orizontală acoperire, făcând astfel ciclul de echitatie mai buna si mai sigur.

5.Artizanale și Utile: curbă verticală oferă o vedere fantastică.Se păstrează la drum, de trafic și călăreț în imagine, chiar și atunci când bicicleta este sprijinindu-se într-un cot.Datorită acestor curbe, reflecție lumina soarelui este, de asemenea, o problemă și în nici un fel afectează rider sau vizibilitatea.

Caracteristici:

180 de grade unghi larg câmp de vedere, de înaltă definiție oglindă convexă.

Caietul de sarcini:

Produs ambalaj: cutie neutru

Dimensiune ambalare: aproximativ 17.5*11*9cm/6.89*4.33*3.54 în

Greutate produs: despre 0.18 KG

Produs material: ABS+chrome

Instalare: de sine adeziv modele Aplicabile: Universal potrivit pentru cele mai multe motociclete, biciclete de sport, stradă, biciclete, scutere.

Poate fi instalat numai pe parbriz.

Lista De Ambalare:

Motocicleta Oglinda Retrovizoare*1

  • Pentru Aprilia: Parbriz Blind Spot Mirror
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: oglinda android 8 ram 2gb, consilierii motocicleta oglindă, rieeju motocicleta oglindă, slim motocicleta oglinzi, chineză oglinzi de buzunar, motocicleta derbi oglindă, oglinzi pete oarbe niva, kar dvr-uri oglindă, rizoma oglindă, grom motocicleta oglindă.

2 Recenzii pentru asta
The Skule - 2022-01-08

nici o descriere cum să-l pună pe parbriz vă rugăm să trimiteți prin poștă!.

Super Akopyan - 2022-01-06

salut, de transport maritim a venit rapid. ambalajul a fost rău. Produsul a fost tremura în interiorul cutiei. calitatea produsului nu este bun. Mi-era teamă că s-ar rupe în timp ce instalarea. De asemenea, nu a fost nici o documentație și nimic de instalare in cutie..