Cadou De Mătase Dormi Acasă De Noapte Femei Capac Multifunctional Pălărie De Ingrijire A Parului Moale Întindere Foarte Mare De Imprimare Satin Elastic

Cadou De Mătase Dormi Acasă De Noapte Femei Capac Multifunctional Pălărie De Ingrijire A Parului Moale Întindere Foarte Mare De Imprimare Satin Elastic

(0 Recenzii)
32.42lei 22.69lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

1. Practic: pahar este realizat din material poliester, care este moale, ușor, respirabil,

piele-friendly și bun în textură.

2. Banda elastica: Potrivit pentru diferite dimensiuni cap, permițându-vă pentru a purta confortabil, și

nu este ușor să alunece, potrivit pentru parul lung, parul scurt, parul cret sau impletituri.

3. Satin căptușeală pălărie: Satin căptușeală vă ajută să păstrați părul moale și umed, reducerea uscăciune, curling și varfuri despicate.

4. Funcția: puteți să Vă păstrați părul departe de fata ta, atunci când te speli pe față, baie sau make-up.

5. Cadouri: Ea este un cadou perfect pentru zile importante, cum ar fi de Crăciun, ziua Recunostintei, Ziua Mamei, și zile de naștere.

Caietul de sarcini:

Nume produs: capac de Noapte

Culoare: Galben, Verde, Violet, Negru, Albastru Regal

Material: Poliester

Dimensiune: (O singură dimensiune) despre 38cm/14.96 cm (diametru)

Pachetul include:

1 buc * Pahar

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICIU de TRANZIT TIMP este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Tip De Element: CAPAC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Material: Poliester

Tag-uri: somn de noapte nailon capac, capace de noapte stan, noapte mare africane capac, mia lumina de noapte, capac noapte de dragoste, capac 20g noapte, im bărbați capac, noaptea capac de bumbac, capac bărbați gasca, marin femei capac.

0 Recenzii pentru asta