Creative Drăguț Pisica Labe Birou De Sticlă Cana De Cafea Pahar De Lapte Cana De Portelan Cadou

Creative Drăguț Pisica Labe Birou De Sticlă Cana De Cafea Pahar De Lapte Cana De Portelan Cadou

(0 Recenzii)
22.07lei 14.37lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

【Drăguț Pisica cu Gheare Cupa】 dolofan drăguț pisica cu gheare cupa design adaugă un pic de distracție și bucurie de a utiliza.Există două modele așa cum se arată în figură, capacitate 300ml (10.6 oz) .

【Pisica cu Gheare Model】cifra de ceașcă de sticlă este mată și delicat, și în partea de jos a cupei este imprimat cu gheare pisoi, care este viu și minunat.

【Rezistente la căldură de Sticlă】sticlă rezistente La căldură design oferă excelente de izolare și ține degetele în condiții de siguranță.

【Versatil Utilizați】pisica cu gheare cupa de sticla este potrivit pentru orice băutură, cafea, lapte, espresso, latte, cald și rece.

【Cadou Perfect】Pisica cu Gheare Forma de Cafea Cana de Lapte este potrivit pentru lapte iubitorii de cafea, copiii, mamele, prietenele și prietenii.Surprinde-ți prietenii și familia cu un cadou unic!

Pachetul include:1 buc

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: SHNGki

Tag-uri: caz argyle aliexress, pai pisica cana, laba pet sticlă, kitty kawai sticlă, cana de metal aliexress, apa aliexress set cadou, pisica drăguț cani laba, accesoriu labe de pisica mănuși, kon cana, pisica de portelan.

0 Recenzii pentru asta