Gri de Înaltă calitate Comutator Sac de Depozitare EVA de Protecție Caz Greu de Călătorie care Transportă Joc Consola Geantă de mână pentru Nintendo Comutator Caz

Gri de Înaltă calitate Comutator Sac de Depozitare EVA de Protecție Caz Greu de Călătorie care Transportă Joc Consola Geantă de mână pentru Nintendo Comutator Caz

(1 Recenzii)
94.48lei 56.67lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere produs:

Convenabil de a stoca și transporta Nintendo a Comuta video-joc consola folosind GHKJOK arrying Caz pentru Nintendo Comutator.Cazul magazine Nintendo comutator console, jocuri si accesorii, atunci când nu este în uz și îl face ușor pentru transport, dacă se îndreaptă spre casa unui prieten sau călătoriți în scop de vacanță.

DE CE CUMPARA ACEST CAZ CARE TRANSPORTĂ?

1.Proiectat pentru a se potrivi Nintendo Comutator

2.PUTERNIC ȘI DURABIL: Daydayup/Hestia Bunuri caz este făcută de o calitate de top 1680D EVA tesatura de nailon.Nylon este mult mai puternic și mai durabil decât netede din piele PU.Un caz de nailon în mod normal, poate dura un timp de viață în timp ce PU material tinde să se deterioreze într-un cuplu de ani.

3.UNIC FERMOAR ȘEFUL de DESIGN: Ne vom folosi de o Înaltă Calitate Nailon Fermoar Cap pentru a înlocui un Alt Caz Fier Fermoar Cap, pentru a evita Stânga Bucurie-cons zero Risc.

4.SPECIALE cu FERMOAR ochiurilor de PLASĂ de BUZUNAR: Fermoar asigură elementele mici, nu se încadrează afară și Ușor de a lua și a pune.

5.De STOCARE MARE: O mare cu fermoar ochiurilor de plasă de buzunar oferă o cameră de depozitare securizată pentru unele mici Nintendo accesorii, cum ar fi cablu de încărcare, slim power bank, pavilioane

6.Joc-cartuș de sloturi pentru depozitarea de jocuri de cărți, permițându-vă pentru a transporta și de a schimba jocurile tale preferate oricând și oriunde.

  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Nume De Brand: GHKJOK
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: GH1733

Tag-uri: comutator nintendo feki, nintendo a comuta fo, iphone caz eva 01, nintendo a comuta jori, 7 nintendo joc, nintendo a comuta gamesir, mare etui comutator, caze nintendo comutator, comutator nintendo coaptă, acasă joc nintendo.

1 Recenzii pentru asta
Musik Freak101 - 2021-11-23

Produs excelent, am ajuns în perfectă stare foarte confortabil si material bun, recomand.