60W Automate Portabile Interne Pistol de Lipit Electric de Încălzire ciocan de Lipit în mod Automat Trimite Tin Pistolul de Sudare, Instrumentul de Reparare

60W Automate Portabile Interne Pistol de Lipit Electric de Încălzire ciocan de Lipit în mod Automat Trimite Tin Pistolul de Sudare, Instrumentul de Reparare

(0 Recenzii)
24.34lei 17.06lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

NOTIFICARE:

UE plug este conectat la tensiunea de 220v

NE ștecherul este conectat la tensiune 110v

Caracteristici de performanță: 1. La pistol de lipit adoptă un ușor mecanismul de proiectare, ceea ce face munca mai ușoară. 2. De înaltă calitate de element de încălzire, mai mult de lucru de viață. 3. Vârful de fier de lipit și de încălzire de bază sunt ușor de înlocuit, ușor de utilizat, și ușor pentru a finaliza operațiunea de sudare. 4. Putere: 60W.Tensiune de alimentare:110/ 220VAC. 5. Acesta este evaluat pentru a utiliza sârmă staniu cu un diametru de 0,8~1.2 mm. 6. Recent produs dezvoltat rezolvă probleme de schimbare instrumente și deșeuri din timpul de lucru pentru sudarea la temperaturi diferite, și îmbunătățește eficiența de lucru.Instrucțiuni: 1. Când mâna arma de sudare este folosit pentru prima dată, acesta trebuie să fie preîncălzit timp de câteva minute.Este normal ca nu este fum, și va dispărea în câteva zeci de secunde. 2. Îndreptați nominală de sârmă staniu și introduceți-l din tablă de admisie până când acesta atinge vârful de fier de lipit și apoi opri poartă de tablă până la sârmă staniu este livrat în cutie ghid de duză.Apasă pe trăgaci și se va lucra în mod normal. 3. Atunci când aveți nevoie de a retrage sau de a înlocui sârmă staniu atunci când nu mai utilizați-l, apăsați doar pe placa de sus și scoate sârmă staniu în același timp. 4. Când înlocuirea încălzire de bază, mai întâi scoateți capacul de protecție, scoateți dezvoltarea încălzire pe bază de conexiune, și apoi scoateți vârful de fier de lipit pentru a înlocui sistemul de încălzire de bază.Măsuri de precauție: 1. La locul de muncă, la temperatura de vârful de fier de lipit și sudat teava de fier este la fel de mare ca la 400 de grade, și este strict interzis să atingeți-le pentru a evita arsurile. 2. Atunci când o parte pistol de sudură este utilizat, vă rog, puneți-l pe suportul 3. Este interzisă utilizarea de lipire arme în inflamabile și explozive situații. 4. Este interzis de a pune pistol de lipit într-un loc umed, și este interzis să-l pună într-un loc unde copiii sau copiii pot obține. 5. Vă rugăm să nu încercați să reparați sau să demontați pistol de lipit fără autorizație.Dacă orice parte sau cablul este deteriorat, acesta poate fi reparat numai de către o persoană care este calificată pentru electrice și electrice produse de întreținere. 6. După ce lucrarea este finalizată, opriți alimentarea și așteptați răcirea completă înainte de depozitare.

Cum să utilizați lipire fraier: 1. Mai întâi apăsați în jos pistonul de lipire fraier până când acesta este blocat. 2. Utilizați un ciocan de lipit electric pentru încălzirea îmbinărilor sudate până când aliajul de lipit se topește. 3. În timp ce eliminarea de lipit de fier, ușor inserați codul în comun de lipire pe duza de lipire fraier și apăsați butonul de lipire fraier. 4. Operațiunea nu este curat la un moment dat, iar operațiunea poate fi repetată de mai multe ori.Sfaturi pentru utilizarea de lipire fraier: (1) Asigurați-vă că pistonul de lipire fraier este bine sigilat.Înainte de pornire, utilizați degetele pentru a bloca gaura mica a lipit capul de aspirare și apăsați butonul.Dacă pistonul nu apar cu ușurință în loc, se indică faptul că sigiliul este bun. (2) deschiderea de lipire fraier capul are dimensiuni diferite, asa ca alege dimensiunea corespunzătoare pentru a utiliza. (3) atunci Când aliajul de lipit capul de aspirare este uzat, înlocuiți-l cu unul nou în timp util. (4) Dip un pic pe bază de colofoniu, de fiecare dată înainte de a atinge îmbinărilor sudate pentru a îmbunătăți fluiditatea lipire. (5) timpul de capul să atingeți lipire comun este un pic mai mult.Când aliajul de lipit se topește, ia lipire comun pin ca centru, desena un cerc în sensul acelor de ceasornic cu mâna spre exterior, și apoi apăsați butonul lipire fraier buton.Pachetul include: 1 buc Lipit Staniu Arma(Verde sau Negru sau Rosu)

  • Intrare Voltagle: 220V
  • Material: Mâner de Plastic ciocan de lipit electric
  • Numărul De Model: [Culoare verde] de Mână pistol de lipit 220V în standardul [culoare verde] Ha
  • Temperatura De Ieșire: 0-480
  • Origine: NC(de Origine)
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Certificare: CE
  • Putere De Ieșire: 60W

Tag-uri: unelte de frezat electrice, ciocan de lipit straturi, instrumente diy stații de lipit, cutter pentru lipit, ts80p statie de lipit, nedefinit pantaloni, nominală sudor mig, fier de gresie, conector de sudare mașină, ts100 de fier de lipit.

0 Recenzii pentru asta