Pandantiv Inima Rășină Epoxidică Colier Acasă Decorare Verde Nique Accesorii De Design Asociat I Lemn Pentru Femei Și Bărbați Munți

Pandantiv Inima Rășină Epoxidică Colier Acasă Decorare Verde Nique Accesorii De Design Asociat I Lemn Pentru Femei Și Bărbați Munți

(0 Recenzii)
47.21lei 27.36lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici

1. Design Unic Inspirație.O semnificație extraordinară.Din cele mai vechi timpuri, fulgi de zăpadă sunt cele mai pure.Albul ei este o dragoste pură, care simbolizează această frumoasă sensul și ne aduce dragostea de frumos.

2. Rășină De Lemn Asociat Pandantive Inima Munților.Colierele sunt realizate manual, și fiecare este făcut și îmbunătățit cu noi.Puteți vedea care se încadrează fulgi de zăpadă și munți de zăpadă în interior, care este foarte șocant.

3. De Înaltă Calitate.Lemnul folosit este de înaltă calitate și absolut netedă la atingere.Rasina este lustruit la un finisaj de oglinda.

4. Sfoara Bumbac.Negru cerat sfoara de bumbac-1,5 mm, lungime de coarda cu feronerie din otel inoxidabil incuietoare homar este de 55 cm.

5. Cel Mai Bun Cadou.Aceasta este o achiziție ideală pentru crăciun, ziua mamei, ziua îndrăgostiților, ziua de nastere, cadouri pentru ea, sau domnisoarele de onoare.Echipate cu cutii de cadouri rafinate, convenabil pentru tine de a oferi cadouri.

Caietul de sarcini

Material: Rasina

Culoare: Verde

Dimensiuni: Lungime 55cm, inaltime 3,5 cm, latime 1.6 cm

Pachetul Include:

1 x Pandantiv Inima

  • Setați Tipul: No
  • AMBALARE: Nici O Cutie De Cadou
  • Tip de en-Gros: No
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: epoxidice decor de munte, rășină de lemn pandantiv barbati, apus de soare rășină colier, rășină pandantiv lemn diy, Gama De Munte Colier, epoxidice lemn coaster, negru lemn de rășină pandantiv, epoxidice matrite de munte, munte de culoare colier, moda lemn rășină pandantiv.

0 Recenzii pentru asta