Calitatea aerului Digital Senzor de CO2 PPM Metri Mini Dioxid de Carbon Detector de Gaze Analizor de Calitate a Aerului Detector

Calitatea aerului Digital Senzor de CO2 PPM Metri Mini Dioxid de Carbon Detector de Gaze Analizor de Calitate a Aerului Detector

(0 Recenzii)
295.34lei 135.88lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Știu Aer Clar: Acest aer va oferi indicator de culoare pentru a arăta generale de calitate a mediului, care au Bun(Verde), Ușoară Poluare(Galben),Poluarea Severă(Roșu) de trei grade.Direct puteți să cunoască mediul general de calitate și de a urmări pe fiecare gaze valoarea medie să știu ce gaz în aer este nesigur și să ia în mod corespunzător de acțiuni.

2. Ușor de Utilizat: Acest aer este ușor de utilizat, care doar să apeși pe un buton funcțional și o pagină întreagă face toată lumea poate ușor pentru a citi toate în timp real lecturi în același timp.

4.mici:este ușor pentru a transporta aer inteligent de calitate care ne pot ajuta să detecta calitatea aerului în uz casnic, bucatarie, dormitor, birou, scoala, masina, hotel, turism, camping, petrecere etc...mai ales în ceea ce are copilul,copil și femeie gravidă.

3. Baterie reîncărcabilă: Detector de Calitate a Aerului are o 3000mAh baterie reîncărcabilă litiu și dotat cu un cablu USB, care poate dura până la 8-12 ore.Se recomandă să încărcați 6 ore înainte de prima utilizare și nu-l utilizați în timpul încărcării sau în jos bateria, deoarece datele nu pot atât de exacte.

5.Built-in consum de energie scăzut cip de procesare:pot continua mult timp neîntreruptă de monitorizare a calității aerului.Acesta va avea întotdeauna grijă de tine și familia ta de sănătate.

Descriere:

Acest nou modul poate oferi date în timp real și valoarea medie, se recomanda să se concentreze pe valoarea medie a fiecărui gaz după testarea suficient timp pentru monitorizarea pe termen lung, date în timp real există instabilitate.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Produs dimensiune: 5.8 inci * 2.75 inch * 1.18 inch

Tensiune de intrare: DC5V

Capacitatea bateriei: 3000 mAh

HCHO gama de testare: 0~1.999 mg/m3

TVOC gama de testare: 0~9.999 mg/m3

PM2.5/PM10 interval: 0~999µg/ m3

Dioxid de Carbon gama de măsurare: 0-5000ppm, rezolutie: 1ppm

Formaldehida gama de detectare: 0-6.13 mg/m3, rezolutie: 0,01 ppm

Pachetul Inclus:

1 * cablu USB

1 * Manual De Utilizare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Nume De Brand: Aotu
  • Certificare: CE
  • DIY Consumabile: Vopsea Si Decorare
  • Tensiune De Intrare: DC5V
  • Dimensiune Produs: 5.8 cm x 2.75 inch x 1.18 inch
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachetul inclus: 1 x cablu USB 1 x Manual de Utilizare
  • Numele Produsului: Detector De Dioxid De Carbon
  • Culoare: alb
  • Capacitatea Bateriei: 3000 MAH

Tag-uri: contor de gaz co2 o2, detector de co2 pro, electrice senzori de calitate a aerului, senzor de calitate a aerului so2, detector 02 co2, multe detector de gaz, nedefinit pantaloni, senzor calitate aer opel, os de înaltă calitate, senzor de co2 f umiditate.

0 Recenzii pentru asta