Imitație Pearl Moț de Păr Clip Decorative Păr Perla Lanț Stil Hip-hop Decor de Păr pentru Styling

Imitație Pearl Moț de Păr Clip Decorative Păr Perla Lanț Stil Hip-hop Decor de Păr pentru Styling

(0 Recenzii)
45.80lei 31.62lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

Caracteristici:

1. Un nou mod de a schimba parul cu mesa pot decora cu diverse coafuri, design unic va spori ta arata parul și de a evidenția frumos coafura foarte mult.

2. Perla moț de păr clip clip stabil parul ca modelarea vrei și să aducă o coafura frumos pentru tine .Parul lanț cu cleme, întindere dar nu aluneca, foarte ușor de a pune pe , și nu te vei simți bine sau pinch , de asemenea, nu vă faceți griji cu părul prins în formație.

3. Daca parul tau este suficient de gros sau subțire, fin sau aspru, cret sau drept , stiluri preferate sunt o briza de a gestiona.Elegant și caracteristice de păr decorul te face mai încrezător și frumos, te ajută să fii în centrul atenției în mulțimile.

4. Realizate din material ABS de înaltă calitate , care dispune de greutate redusa si durabilitate .Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la bugete pentru cadou.Acest lucru ar putea satisface cererea dvs. pentru un low-cost de bijuterii.

5. O alegere bună și decor pentru persoanele cu părul lung în viața de zi cu zi.Potrivit pentru mai multe ocazii: petrecere, zi de naștere, aniversare de nunta, art-petrecere tematica, bal, fotografie, luna de miere, și, de asemenea, un cadou perfect pentru prieteni, prietene..

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere:

Material: ABS

Dimensiuni: Ca în imaginea de mai jos

Culoare/Stil: Ca în imaginea de mai jos

Tip: ac de păr

Forma: forma de picătură

Cerere: Decor de Păr pentru Styling

Conținutul pachetului:

1 x Imitație Pearl Moț de Păr Clip

  • Material: as
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: as
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Dimensiune: as

Tag-uri: body extindere, natutal extindere agrafe de par, doamna extensie de păr, extindere holografic de păr, cenusareasa extensie de păr, extensie de păr de fier, extindere bucată de păr, instrumente de păr bijuterii, extindere părul purpuriu, extindere afri păr.

0 Recenzii pentru asta