Tampon de lustruire, 50pcs 3 inch/80 mm Burete de Lustruit Tampoane, Lustruire Spumă Pad Kit pentru Masina de Slefuire, Lustruire si Ceruire

Tampon de lustruire, 50pcs 3 inch/80 mm Burete de Lustruit Tampoane, Lustruire Spumă Pad Kit pentru Masina de Slefuire, Lustruire si Ceruire

(0 Recenzii)
79.87lei 40.74lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Buna ziua,bine ati venit la magazinul meu!De înaltă Calitate și 100% de Brand Nou! ~❤

Informații Dimensiune

Fata: 3 inch/80mm

Spume' grosime: 1 inch/30mm

Un specicial design pentru a proteja suprafața de a fi zgâriat în timp ce lustruire, pentru a reduce abraziunea pentru ambele pad-ul în sine, de înmatriculare și de suprafață.

▲Tehnologii avansate de Fabricație: runda burete are porozitate fina, super-elastic apă și capacitatea de a absorbi.Nu va afecta vopsea auto, și le puteți utiliza fără griji.

▲Poate fi Folosit pentru o Lungă perioadă de Timp: Ușor de a înlocui, lavabile și reutilizabile, duritate, rezistenta la uzura.Toate plăcuțele conțin prindere atașamente.

▲Mai Cuprinzătoare: Diferite culori bureți au diferite moliciune, puteți alege ca ai nevoie, potrivit pentru lustruirea dur și zone mici.Eficientă de tăiere și lustruire cel mai dificil mașină de oxidare acoperire, zgârieturi.

▲Observație: Oferă un bogat vârtej-gratuit finisaj lucios, poate fi folosit cu pneumatic sau electric, mașină de lustruit.Toate burete de lustruire tampoane ar trebui să fie curățat și nivelat înainte de utilizare pentru a se asigura că nu există particule stânga

▲Pachetul Include: 50pcs 3" burete de lustruire tampoane și cele mai bune servicii.

  • Certificare: Nici unul
  • Material Pad: Prim-lână de calitate pad
  • Nume De Brand: LUOS I D I NG
  • Utilizare: DIY acasă
  • Numărul De Model: PGD-50PCs
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: baterie laptop asus z99l, asus baterie laptop pu551la, 46 cip mini cn900, laptop asus altec baterie, laptop asus x507ub baterie, asus a553m baterie de laptop, iptv mini, g14 laptop asus, baotian 50cc cheie, cip ford explorer 3 cheie.

0 Recenzii pentru asta