Mini Artificiale Dovleac de Halloween Decor Pentru Casa de Halloween Recuzită Meserii DIY Lumânare Lampa DIY Rășină Lumina

Mini Artificiale Dovleac de Halloween Decor Pentru Casa de Halloween Recuzită Meserii DIY Lumânare Lampa DIY Rășină Lumina

(0 Recenzii)
23.39lei 14.04lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

*1. Material: felinare de Dovleac sunt realizate din rasina, greutate de lumină.Felinare de dovleac sunt ușor de a decora cu alte decoratiuni.

*2. Decor: Fiecare dovleac portocaliu lumini este alimentat cu baterii.Deci, acesta poate fi plasat pe un raft, mantel, de masă și mai mult.

*3. Design: mix de dimensiunea și forma sunt inspirate de natural dovleci, clasic și drăguț, plin de Halloween aroma.Felinare de dovleac poate crea o distracție și vesel atmosfera de petrecere, și decorative deosebite elemente de recuzită va face partidul mai ochi-prinderea și impresionant.

*4. Versatil Utilizare: Decor: Halloween, Ziua Recunostintei, Petrecere, Dormitor, Salon, Camera De Zi, Colegiu, Camin, Masă De Cafea, Cină La Lumina Lumânărilor, Sărbătoare De Sărbătoare, Birou.

*5. Ușor de utilizat: decor de Halloween lampa este dotata cu buton de baterie, care poate fi iluminat de cotitură ușor pe comutatorul de pe partea de jos, culoare a lămpii este de culoare galbenă lumină caldă, iar luminozitatea este suficient, dar nu orbitor, foarte usor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Material: Rasina

Culoare: Dovleac

Dimensiune: (Aprox) (LxWxH) : 6x6x6cm/2.3x2.3x2.3inch

Sursă de lumină: LED

Putere de: 3 x 1.5 v buton mare de baterii (nu include)

Lista de ambalare:

1 x Felinar de Dovleac(Fara baterie)

  • Ocazie: Halloween
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model: Alimente
  • Material: Plastic

Tag-uri: mini dovleac galben, mini rășină furci, yayoi dovleac rășină, mini negru dovleac, mini rășină de paie, rășină dovleac alb, mini rășină cizme, mini înfricoșător dovleac, dovleac mini zana, mini rășină bandă.

0 Recenzii pentru asta