Dublu Gradient de Culoare Fard de Ochi Leneș Paleta de Machiaj rezistent la apa Paleta Fard de Pleoape Cosmetice Sclipici Shimmer Glitt L0I9

Dublu Gradient de Culoare Fard de Ochi Leneș Paleta de Machiaj rezistent la apa Paleta Fard de Pleoape Cosmetice Sclipici Shimmer Glitt L0I9

(0 Recenzii)
4.87lei 3.88lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Caietul de sarcini: 3.8 g

Culoare: 1#vin rosu, 2# maro cafea, 3# red brown, 4# pământ de culoare, 5# portocaliu, 6# lumina de cafea

Caracteristică:

1. Doar treceți eye shadow stick, acest fard stick-ul are 6 nuante diferite de a alege de la, doar un singur robinet, se poate oferi uimitor de acoperire!Creați uimitoare sexy și fermecător machiajul ochilor fără efort!

2. Impermeabil și rezistent la apa formulă poate menține ochi frumos machiaj pentru până la 8 ore de purtare, fara riduri sau decolorare.

3. Ușor de utilizat, cu două culoare stick, puteți obține cu ușurință perfectă și naturală ochi machiaj.

4. Potrivit pentru diferite ocazii, noi oferim o varietate de culori, de la tonuri calde de pământ pentru a luminoase de culoare roșie și piersici.Dacă sunteți în căutarea pentru naturale machiaj de zi cu zi sau machiaj de seara, aceste fard de pleoape bastoane poate fi ușor de realizat.

Cum să utilizați:

1. Utilizați culoarea principală să se aplice de-a lungul rădăcinile genelor, și se aplică la partea din spate la partea din față a ochiului colțuri.

2. După aplicarea de 2-3 ori pe colțurile ochilor, foloseste-ti degetele pentru a amesteca usor farduri de pleoape natural interpreta gradient de fard de pleoape

Comentariu:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este produs de culoare

Pachetul Inclus:

1 *Dual-ton fard de pleoape stick

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: nailfan
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: costume de trening pentru barbati, guler negru, aurul negru podea hârtie.

0 Recenzii pentru asta